|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj nehati???
22.7.2007 13:40:29   
Anonimen
Rada bi, da mi svetujete oz. napišete vaše izkušnje!
Kdaj (pred načrtovano zanositvijo) prenehati jemati kontracepcijske tablete?

Nekje sem zasledila, da je priporočljivo vsaj 3-6 mesecev!?
Verjetno je pa tudi odvisno koliko časa jih jemlješ, ne!?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj nehati???
22.7.2007 13:45:48   
murkica
Ja če bi rada lahko počakaš nekje 3 mesece, vendar meni je ginekologinja razložila, da so sedaj te tabletke že skoraj neškodljive in edino kar mi je priporočala je jemanje Tifola, drugače pa je rekla, da ne bo nič narobe, če zanosim že prvi mesec. Povedala mi je tudi, da če se maternični vrat še nebi dovolj odebelil, nebi mogla zanositi, dokler se ne odebeli.

Tako, da če hočeš iti na "ziher varianto", lahko počakaš kakšen mesec, vendar tudi na RR je veliko deklet, ki so zanosile že prvi mesec in ni bilo nič narobe.
Jaz sem počakala en mesec, sedaj pa user posted image brez zaščite in ko bo ratalo pač bo. Jaz mislim, da ti ni treba nič skrbeti.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2007 14:50:59   
crci06
kolikor jaz vem je tudi priporočljivo malce počakat, da se telo "prepuca", še bolj pa priporočajo jemanje tifola že pred zanositvijo oz. meni je bilo po user posted image  , ko sem začela jest tifol slabo, tako, da če bi še 1x vse planirala, bi že takoj jedla centramedmami.  

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2007 15:10:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

kolikor jaz vem je tudi priporočljivo malce počakat, da se telo "prepuca", še bolj pa priporočajo jemanje tifola že pred zanositvijo oz. meni je bilo po user posted image  , ko sem začela jest tifol slabo, tako, da če bi še 1x vse planirala, bi že takoj jedla centramedmami.  ??

Kaj bi bilo to? user posted image

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2007 20:46:00   
K_a_t_j_a
Centramed mami so tablete, ki poleg folne kisline vsebujejo še vitamine in minerale, dobiš jig v DM-u. So okrog 7 evrov. Notr jih je 30. Jaz jih jem sedaj 1. mesec pa sem zadovoljna z njimi. Ni nobene slabosti po njih.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2007 22:25:31   
Anonimen
A folna kislina ali pa te tablete iz DM-a imajo oz. naj bi imele tudi kake stranske učinke???

Hvala za vse info user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.7.2007 23:28:01   
K_a_t_j_a
Jaz nimam nobenih stranskih učinkov od teh tablet, kvečjemu ti lahko koristijo, ker dobiš folno in vitamine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2007 17:21:13   
Soncek2105
Tablete centramami ne vsebujejo veliko folne kosline ampak skoraj samo vitamine in minerale, ki jih potrebuje user posted image  in tega ne dobi dovolj skozi hrano.

Sicer je pa meni moj G reku , da je vse to samo tržna niša. Ko sem pa imela SS si je pa premislil in mi v zagovor dejal, da naj le začnem jesti že prej folno kislino. user posted image

papa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2007 17:35:33   
K_a_t_j_a
Soncek2105 centramed mami vsebuje (za folno kislino mislim) 200% priporočene količine dnevno, to pa mislim, da je kar nekaj oz. 400 nano gramov, pa če še zraven ješ sadje je to več kot dovolj. Vzadaj na škatlivi vse piše.

(odgovor članu Soncek2105)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?