|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne ve več kaj bi mi storila
29.7.2007 12:46:05   
Anonimen
Mojemu partnerju ne dajo dopusta za ta dan. Da bi med službo skočil ven je nemogoče, ker dela 1,5 uro vožnje od doma.
Ne razumem kako so lahko delodajalci tko nerazumevajoči.user posted image
Pravočasno jih je obvestil, vendar, ker so dopusti itd..
Jas si želim tole zadevo čimprej rešiti in sedaj še tole.
V vsakem primeru bom šla jas čeprav nisem vabljena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
29.7.2007 12:58:28   
Anonimen
Če si je mama res vse izmislila user posted image bo tvoj partner naredil vse, da dokaže nasprotno. Da ne dobi dopusta je pa plitek izgovor, saj lahko odnese vabilo tja in razloži situacijo.Ni te ovire, da ne bi šla tja in dokazala, če nekaj ni res, druga stvar je pa, če ni vse tako kot si nam ti opisala. Če ne bo šel tja, bo s tem povedal vse.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
29.7.2007 13:10:08   
digi
A vi2 anonimni se poznata ali zakaj toliko čvekanja o tem ali si je prva kaj izmislila ali ne?! Zakaj ni vedno toliko vprašanj o tem ali si je kdo kaj izmislil ali ne?!
Tvoj (anonimna1), če ima tako smotane nadrejene pa naj lepo pokliče na socialno in mu naj dajo termin popoldan (saj delajo npr. v sredo popoldan) ali pa na soboto, saj imajo sedaj tudi CSD-ji eno delovno soboto na mesec. Pa javi kako si rešla.....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
29.7.2007 13:13:39   
Anonimen
Verjemi da je res vse kar sem opisala in tudi pojasnila bom kako se je zadeva rešila. Saj je pokazal vabilo in so rekli, da se da dobiti drugi datum, sedaj ni mogoče dobiti dopusta.
Sigurno bo naredil vse, da dokaže nasprotno kar je moja mama navedla. Jutri bo še enkrat poskušal govoriti s svojim nadrejenim in dobiti dopust.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
29.7.2007 13:17:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: digi

A vi2 anonimni se poznata ali zakaj toliko čvekanja o tem ali si je prva kaj izmislila ali ne?! Zakaj ni vedno toliko vprašanj o tem ali si je kdo kaj izmislil ali ne?!
Tvoj (anonimna1), če ima tako smotane nadrejene pa naj lepo pokliče na socialno in mu naj dajo termin popoldan (saj delajo npr. v sredo popoldan) ali pa na soboto, saj imajo sedaj tudi CSD-ji eno delovno soboto na mesec. Pa javi kako si rešla.....

Problem je v tem, ker gre ob 5 h od doma konča pa ob 19h s svojim delom, tudi sobote je na delovnem mestu. Tko da na vsak način potrebuje dopust.

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
29.7.2007 14:00:22   
Anonimen
Pa daj, dober izgovor!! Ma, da sem jaz na njegovem mestu, baš me boli đjoka za službo, jaz grem raje na socialno, samo da vse porihtam..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
29.7.2007 14:04:22   
digi
No ja Gorazdova, tako pa to glih ni. Če bi tako naredil (boli ga a službo) pa bi vsi pljuvali po njem kako je neodgovoren, ker se igra s šihtom. Pa pol bi še meli kaj na socialnem za glodat..... Bo že!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
29.7.2007 16:17:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Problem je v tem, ker gre ob 5 h od doma konča pa ob 19h s svojim delom, tudi sobote je na delovnem mestu. Tko da na vsak način potrebuje dopust.

Potem naj pa vzame dopust user posted image . Eden ali dva dneva na mesec mu pripadata po zakonu.

Pa ne omenjat, da ga 14 ur na dan ni doma. Plus sobote. Znajo res kaj zakomplicirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
30.7.2007 12:52:48   
piščanc
tudi moja mami ni rožica. jaz sem za dve leti prekinila vse stike, potem je pa videla, da mislim resno in sedaj se vsaj približno normalno obnaša, čeprav je še vedno posebnež. vse kar bi ti svetovala je, da partnerja ne pustiš, da obračunava s tvojo mamo. za to si odgovorna ti. če te mama ne posluša, ji napiši pismo, poizkusi priti do njenega zdravega razuma preko očeta.

uredite to glede CSD, potem pa prekini stike, ker samo tako boš lahko obvarovala svojo družino pred mamo. in ja, tudi takšne mame obstajajo.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
1.8.2007 11:59:21   
Anonimen
No anonimna kako se je izteklo? Ste uredili?
Upam, da se je kaj premaknilo in ste dokazali nasprotno.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
1.8.2007 17:28:01   
Anonimen
No da vam povem. Danes sem bila s sinom na razgovoru. Pri tej zadevi ni mama imela nič zraven. Šlo se je zaradi ene prijave , katera je bila podana iz šole. Glede enega dogodka med otroci in moj sin je bil vabljen kot priča dogodka.

Ni mi dalo miru, ker sem bila 100 procentna da je to njeno maslo. Ravno ta čas ko sem dobila vabilo smo imeli spor z njo in mi je tudi rekla da sta dala prijavo zoper mojega partnerja, zato sem mislila da je to to.
Danes sem bila pri njej po dolgem času da tole razčistiva in je rekla da proti meni in otroku nima nič, vendar samo proti mojemu partnerju in ja da je dala prijavo zoper njega, vendar samo zoper njega. Ja dobro je vedela da sem eno vabilo dobila in da krivim njo, vendar mi je danes rekla, no sem čakala, da sama vidiš, da tu zraven nimam nič.
Vendar zakaj me je 10 dni pustila v razmišljanju, da je tale zadeva njeno maslo, glede na vse kar mi je v življenju slabega naredila, seveda sem bila prepričana da je to ona storila.
Samo da sem tole rešila in kaj bo iz tiste prijave bomo še videli, samo da ni otrok zraven, to bomo že rešili.
Dolžna sem vam pojasnilo te teme katero sem odprla in to je to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
1.8.2007 17:31:38   
digi
Anonimna, lepo da, da ste to razčistili, vendar kljub temu mi ni jasno kako prijavo je podala glede tvojega partnerja, njenega zeta, očeta njenega vnuka?! Ti je kaj namignila ali pa kaj?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
1.8.2007 19:22:17   
Anonimen
To pomeni, da si mamo po nepotrebnem obtoževala? Lepo user posted image
Zakaj bi pa tvojega partnerja prijavila pa sigurno veš, ker kar tako si ne bo nekaj izmislila. Pa še povedala ti je, da ga je prijavila.Mislim, da tvojo mamo nekaj skrbi, in ne neopravičeno.
Kakšen pa je ta tvoj partner, da ji gre tako na živce?

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
2.8.2007 13:20:33   
Anonimen
In nato vse tiho je bilo user posted image Ne bomo dobili odgovorov, pa takšna galama je bila okrog tega kakšna je mati, čeprav mislim, da je problem nekje drugje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
2.8.2007 15:03:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In nato vse tiho je bilo user posted image Ne bomo dobili odgovorov, pa takšna galama je bila okrog tega kakšna je mati, čeprav mislim, da je problem nekje drugje.

Ti si lahko misliš karkoli. Vse sem pojasnila. Malo si preberi nazaj kako sem opisala kaj je počela itd... Več o tem ne mislim razlagat. Najbolj mi je pomembno, da ni naredila lažne prijave za mojega otroka, koker sem predvidevala in sama mi je tko dala vedeti. Več ne mislim razlagat in pika. Saj sem opazila, da  nekatere iz muhe naredijo slona.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
2.8.2007 16:02:02   
Anonimen
Ja Č razumemo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
9.8.2007 17:33:29   
trojči
Povzetek: oče je nasilnež in pijanec. Stara mama je prijavila ustrezni ustanovi psihične in čustvene zlorabe, ki se dogajajo v družini. Nežna ali kdorkoli, ki situacijo pozna, je brezuspešno poskušal opozoriti na resničen problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
9.8.2007 20:55:43   
Anonimen
Povzetek: oče je nasilnež in pijanec. Stara mama je prijavila ustrezni ustanovi psihične in čustvene zlorabe, ki se dogajajo v družini. Nežna ali kdorkoli, ki situacijo pozna, je brezuspešno poskušal opozoriti na resničen problem.

Ja in kaj potem nastane iz tega resničnega primera?

Samo kreganje.ker,če ta anonimna ali nima veze kdo je ne vidi doma nasilja in pijanca potem je dosti žalostno.in to pomeni,da ji je vseeno za otroke,ko to gledajo in trpijo.Tako,da niti nežna niti nihče drug nima kaj za nardit,če slučajno ta vse zanika.

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
10.8.2007 7:45:35   
Temari
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ja in kaj potem nastane iz tega resničnega primera?

Samo kreganje.ker,če ta anonimna ali nima veze kdo je ne vidi doma nasilja in pijanca potem je dosti žalostno.in to pomeni,da ji je vseeno za otroke,ko to gledajo in trpijo.Tako,da niti nežna niti nihče drug nima kaj za nardit,če slučajno ta vse zanika.

Samo malo, samo malo, vojakinja. To pa ni čisto res. So ženske, ki v nasilni zvezi vztrajajo po par desetletij in ne samo do prvega udarca. Lahko je reči, zdaj bom pa popakala otroke ter kufre in šla. To vsaka pretepena ženska reče vsaj enkrat na dan. Pa to res naredi? Ne. Ali to pomeni, da ji je vseeno za otroke? NE. Niti slučajno ne. Me, ki smo v "normalnih" zvezah si niti predstavljati ne moremo kaj in kako razmišlja takšna ženska. Dokler same ne občutimo takšnega strahu - strahu za lastno življenje in za življenje svojih otrok, lahko podajamo zgolj hipoteze o razlogih zakaj ostajajo v nasilnih zvezah, zakaj okolici kažejo sliko o idiličnem družinskem življenju, zakaj ne ukrepajo... Žalostno, vendar resnično. Zato prosim, ne označevat žensk, ki so v takšni situaciji, kar po defaultu, da jim je vseeno za svoje otroke. Vsaka ima svoje razloge, da vztraja. In ne me narobe razumet - pod nobenim pogojem ne zagovarjam tega, da ženska ostane v nasilni zvezi. Pravim le, da ima svoje razloge, da ostaja.

Po drugi strani pa... ploskam vsaki ženski, ki je zbrala toliko poguma, da je prekinila nasilno zvezo. Da se je postavila na svoje noge in naredila še predzadnjo stvar, da reši sebe in svoje otroke pred nasilnežem. Da se je odločila, da ne bo več živela v strahu. Verjamem, da je do te odločitve bila trnova pot.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
10.8.2007 8:13:13   
Marogica
Anonimna1, očitno je v vaši družini kar nekaj stvari nepojasnjenjih in nerazumljivih.
Mama je takšna, kot si jo opisala, ne mara partnerja, nisem zasledila, zakaj, ga ne mara? Možno je, da ima konkreten vzrok za to. Nobena mati ne bo prijavljala očeta svojih vnukov kar tako na CSD. Torej, tu nekaj smrdi..
Partner: me res zanima, kaj je z njim??? in zakaj se tako bojite, da bi bil prijavljen na CSD? Če je v družini vse OK, se ni potrebno ničesar bati.
ANonimna: mislim, da nimaš čisto razčiščenih pogledov, kdo, kje, kaj in zakaj v vaši družini-vsaj ne objektivnih.
Prijava: Očitno nekaj v vaši družini NE štima, če ste bili prijavljeni s strani "tretje" osebe na CSD. Najbrž ste kar problematična družina.
Otroci: kaj kdo misli sploh na njih? Resnično misli?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 95
10.8.2007 8:28:19   
Anonimen
Otroci: kaj kdo misli sploh na njih? Resnično misli?

Samo to sem želela skopirat in nič pripomit.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?