Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 16:24:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva rabla 8 mesecev, pa sem bla že čist preobremenjena s tem. pol sem pa na dopustu mal odklopla in nama je po 8. mesecih ratalo... Če boš stalno razmišljala samo otem, potem boš stalno slabe volje. Pravijo, da je vse ok, če traja tja do enega leta. Če pa v enem letu ni nič, pa na preiskave. Tako, da imata vidva še kar nekaj časa. Upam, da vama čim prej uspe! ;)
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 16:28:14
|
|
|
|
KIRA
|
ni ti treba več postov odpret. punce kar pridno beremo. sem ti še enkrat sem skopirala: Pozdravljena! Z možem sva ž leto ali dve pred poroko poskušala, ampak ne takoo zagnano. Po poroki l. 2000 pa tudi nekje 1 leto. Pa ni blo nič. Zato sva v l. 2001 naredila preiskave in bla sprejeta V postopek IVF. Prvi in drugi poskus nista prinesla rezultatov, zato sem pa zanosila v tretjem. Baje v tretje rado gre... Letos avgusta pa sem končno dobila mojo pikico.... Tudi tebi želim čimprej majhnega LP
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 16:28:42
|
|
|
|
anja 26
|
Jaz ne rada čakam tko da sva se z možem odločila da greva kar na preizkave za neplodnost, zakaj čakat eno leto da ti pol rečejo da si fuč, raje takoj izvem. V bistvu sem bila že enkrat noseča pred sedmimi leti pa ni ratalo, zato me zdej tako skrbi.
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 16:29:40
|
|
|
|
anja 26
|
hvala Kira
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 16:42:03
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ojla, midva sva se trudila eno leto.Pol sva se pa na preiskave prijavila in v treh tednih sem zanosila ( tako, da smo preiskave lepo odpovedali, ker smo bili naročeni šele za čez dva meseca). :bravo: Sedaj pa imamo eno malo lepotičko. :duda: lp
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 16:43:51
|
|
|
|
india
|
Anja 26,pozdravljena. Se kar strinjam s tem, da čimmanj razmišljaj o tem, akko in kaj, pa ne se preobremenjevat s tem, da si "fuč". Morda pa telo trenutno ni pripravljeno. Meni so pri 19 letih po splavu rekli, da ne obm nikoli donosila zdravega otroka,potem sva se z možem mantrala 3 leta, pa sva na koncu pristala pri 6 otrocih. Sedaj je najstarejša stara 11 let, najmlajši pa 6 mesecev, tako, da kar pogumno!:rozica::rozica::rozica: Saj bo! :bravo::bravo::bravo::duda::duda::bravo::bravo::bravo: Lp, MIŠKA01
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 16:48:58
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
brez panike 4. mes. to ni nič boš vidla da bo kmalu:nosecka: :kuza:S:kuza:R:kuza:E:kuza:Č:kuza:N:kuza:O:kuza:
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 16:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::)-:)-DOBRODOŠLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sloncek::kuza::zajcek::angel:
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 19:14:13
|
|
|
|
emaa
|
Tocno eno leto, vendar s ss marca. Ce me ta teden ne obisce :hudicek:, pa na pregled in cimprej do:duda:
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 19:57:22
|
|
|
|
Erdbeere
|
Po moje je tukaj zelo veliko vlogo igra psiha....jest sem rekla prejšnji mesec ko je mož rekel da bi imel še eno :duda:, ja pa probiva in glej ratalo je v 1. Pri Teji sem si pa zelo želela in je šele v tretjem poskusu ratalo...zato pozabi pa :sloncek: zaradi veselja in užitkov ne zaradi :duda: pa bo...pa veliko sreče
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 21:36:54
|
|
|
|
Blanka77
|
V dveh mesecih. Želim ti, da vama čim prej uspe.
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 21:49:30
|
|
|
|
Sarina
|
Dobrodošla in držimo pesti, da čimprej dobite :duda:!
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 22:11:33
|
|
|
|
niki5
|
obakrat v prvo :) mi tudi držimo pesti, da bo čimprej uspelo :duda: :bravo::bravo:
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 22:15:49
|
|
|
|
mami Lea
|
Nismo nič načrtovali, je kar ratalo in sedaj imamo :modri::modri:. Moji prijateljici, ki si je zeloo močno želela otroka in je o tem razmišljala 24-ur na dan je zdravnik rekel naj neha razmišljati o otroku. In glej ga zlčomka šele takrat ko se je toliko skolirala da ni več o tem razmišljala, ji je ratalo zanosit. Pejta na počitnice ko se ti neha menstruacija, fino se mejta, razvajejta se in bodita na počitnicah dokler se ti spet ne pojavi menstrucaija. Vmes pa sej vesta kaj... Pa bosta vidla po moje bo ratal. Lp. in veliko sreče.:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 9.11.2004 23:12:58
|
|
|
|
mateja 26
|
1 mesec.Pa cimprej enega(ali več hi hi)zdravega:duda:. Pa,pa Mateja
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 10.11.2004 7:21:10
|
|
|
|
VALENTY
|
Midva sva delala na tem 4 leta.Zdej mava pa dva :angel::angel:
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 10.11.2004 8:05:34
|
|
|
|
Mojca20
|
Prvi je uspel kar hitro, za drugega sva pa poskušala 8 mesecev, nakar sem imela dost, šla k G in rekla da se trudiva že več kot leto in sva takoj začeli z akcijo. Pomagal mi je Klomifen in sem 4. mesec zanosila in uspelo je, dobila sva še enega :modri:9nebesa
|
|
|
|
Nova obiskovalka - "klepetalka" 10.11.2004 8:28:23
|
|
|
|
anja 26
|
Najlepša hvala punce oz. mamice zelo sem vam hvaležna za vse te odgovore pa vzpodbudne besede, res HVALA:rozica::rozica::rozica::rozica: Lep dan čeprav deževen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?