|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova obiskovalka - "klepetalka"
9.11.2004 16:18:44   
anja 26
Lep pozdravček sem nova na forumu.

In s polno vprašanji notrebnih odgovorov da se potolažim.Z možem poskušava (4 mesece) imeti :duda: pa ne rata. Koliko časa ste se ve potrebovale da ste:nosecka:? Ful si želim :modri::roza:, kaj naj naredim?

upam za kakšen odgovor

pa pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.11.2004 16:24:37   
Anonimen
Midva sva rabla 8 mesecev, pa sem bla že čist preobremenjena s tem. pol sem pa na dopustu mal odklopla in nama je po 8. mesecih ratalo...
Če boš stalno razmišljala samo otem, potem boš stalno slabe volje. Pravijo, da je vse ok, če traja tja do enega leta. Če pa v enem letu ni nič, pa na preiskave. Tako, da imata vidva še kar nekaj časa.

Upam, da vama čim prej uspe! ;)

(odgovor članu anja 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2004 16:28:14   
KIRA
ni ti treba več postov odpret. punce kar pridno beremo. sem ti še enkrat sem skopirala:
Pozdravljena!

Z možem sva ž leto ali dve pred poroko poskušala, ampak ne takoo zagnano. Po poroki l. 2000 pa tudi nekje 1 leto. Pa ni blo nič. Zato sva v l. 2001 naredila preiskave in bla sprejeta V postopek IVF. Prvi in drugi poskus nista prinesla rezultatov, zato sem pa zanosila v tretjem. Baje v tretje rado gre... Letos avgusta pa sem končno dobila mojo pikico....

Tudi tebi želim čimprej majhnega
LP

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2004 16:28:42   
anja 26
Jaz ne rada čakam tko da sva se z možem odločila da greva kar na preizkave za neplodnost, zakaj čakat eno leto da ti pol rečejo da si fuč, raje takoj izvem.
V bistvu sem bila že enkrat noseča pred sedmimi leti pa ni ratalo, zato me zdej tako skrbi.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2004 16:29:40   
anja 26
hvala Kira

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2004 16:42:03   
CUKRČEK
Ojla,
midva sva se trudila eno leto.Pol sva se pa na preiskave prijavila in v treh tednih sem zanosila ( tako, da smo preiskave lepo odpovedali, ker smo bili naročeni šele za čez dva meseca). :bravo:
Sedaj pa imamo eno malo lepotičko. :duda:

lp

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2004 16:43:51   
india
Anja 26,pozdravljena. Se kar strinjam s tem, da čimmanj razmišljaj o tem, akko in kaj, pa ne se preobremenjevat s tem, da si "fuč". Morda pa telo trenutno ni pripravljeno. Meni so pri 19 letih po splavu rekli, da ne obm nikoli donosila zdravega otroka,potem sva se z možem mantrala 3 leta, pa sva na koncu pristala pri 6 otrocih. Sedaj je najstarejša stara 11 let, najmlajši pa 6 mesecev, tako, da kar pogumno!:rozica::rozica::rozica:
Saj bo!
:bravo::bravo::bravo::duda::duda::bravo::bravo::bravo:

Lp, MIŠKA01

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2004 16:48:58   
TARA in MAJ
brez panike 4. mes. to ni nič boš vidla da bo kmalu:nosecka: :kuza:S:kuza:R:kuza:E:kuza:Č:kuza:N:kuza:O:kuza:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2004 16:55:49   
Anonimen
:bravo::bravo::)-:)-DOBRODOŠLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sloncek::kuza::zajcek::angel:

(odgovor članu anja 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.11.2004 19:14:13   
emaa
Tocno eno leto, vendar s ss marca. Ce me ta teden ne obisce :hudicek:, pa na pregled in cimprej do:duda:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.11.2004 19:57:22   
Erdbeere
Po moje je tukaj zelo veliko vlogo igra psiha....jest sem rekla prejšnji mesec ko je mož rekel da bi imel še eno :duda:, ja pa probiva in glej ratalo je v 1.

Pri Teji sem si pa zelo želela in je šele v tretjem poskusu ratalo...zato pozabi pa :sloncek: zaradi veselja in užitkov ne zaradi :duda: pa bo...pa veliko sreče

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2004 21:36:54   
Blanka77
V dveh mesecih. Želim ti, da vama čim prej uspe.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.11.2004 21:49:30   
Sarina
Dobrodošla in držimo pesti, da čimprej dobite :duda:!

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.11.2004 22:11:33   
niki5
obakrat v prvo :)

mi tudi držimo pesti, da bo čimprej uspelo :duda:

:bravo::bravo:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.11.2004 22:15:49   
mami Lea
Nismo nič načrtovali, je kar ratalo in sedaj imamo :modri::modri:.
Moji prijateljici, ki si je zeloo močno želela otroka in je o tem razmišljala 24-ur na dan je zdravnik rekel naj neha razmišljati o otroku. In glej ga zlčomka šele takrat ko se je toliko skolirala da ni več o tem razmišljala, ji je ratalo zanosit.
Pejta na počitnice ko se ti neha menstruacija, fino se mejta, razvajejta se in bodita na počitnicah dokler se ti spet ne pojavi menstrucaija. Vmes pa sej vesta kaj...
Pa bosta vidla po moje bo ratal.
Lp. in veliko sreče.:sloncek::sloncek:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.11.2004 23:12:58   
mateja 26
1 mesec.Pa cimprej enega(ali več hi hi)zdravega:duda:.

Pa,pa
Mateja

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.11.2004 7:21:10   
VALENTY
Midva sva delala na tem 4 leta.Zdej mava pa dva :angel::angel:

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.11.2004 8:05:34   
Mojca20
Prvi je uspel kar hitro, za drugega sva pa poskušala 8 mesecev, nakar sem imela dost, šla k G in rekla da se trudiva že več kot leto in sva takoj začeli z akcijo. Pomagal mi je Klomifen in sem 4. mesec zanosila in uspelo je, dobila sva še enega :modri:9nebesa

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.11.2004 8:28:23   
anja 26
Najlepša hvala punce oz. mamice zelo sem vam hvaležna za vse te odgovore pa vzpodbudne besede,

res HVALA:rozica::rozica::rozica::rozica:

Lep dan čeprav deževen.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.11.2004 9:44:53   
lo
Nama je ratalo po prvem nezaščitenem spolnem odnosu sva bila čist v šoku !

lp

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?