Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Skrajšan del. čas in delodajalec 20.7.2007 11:48:51
|
|
|
|
Olivija
|
žalostno, da taki ljudje delajo na CSD (to ni kritika na ostale ). Prav imaš, skrajšan delovni čas je tvoja pravica po 48. členu Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih. Pa še naslov člena je "pravica do ..." - pri enem otroku do 3. leta - pri dveh pa do 6. leta mlajšega otroka (jaz sem trenutno prekinila za eno leto in bom potem šla na 7 ur)
< Sporočilo je popravil Olivija -- 20.7.2007 11:49:27 >
|
|
|
|
RE: Skrajšan del. čas in delodajalec 20.7.2007 12:12:31
|
|
|
|
beba76
|
Kaj, če se zdaj odločim za koriščenje do 6. leta, se lahko pol to prekine in grem delat po recimo 3. letih poln delovni čas? Ali pa ostane, kakor je napisana prvotna pogodba in ni možno spreminjati??? Res žalostno, da ti na CSD narobe povejo
|
|
|
|
RE: Skrajšan del. čas in delodajalec 20.7.2007 12:21:22
|
|
|
|
Olivija
|
Prekineš lahko kadarkoli. Ponavadi se dela tako, da se napiše najdaljši možni čas. Jaz sem imela aneks k pogodbi do 25.8.2011. Potem sem pa aprila prekinila in dobila nov aneks. Cela zadeva je zelo fleksibilna, vsaj po mojih izkušnjah, sicer je bilo ene par komplikacij na CSD, ampak to samo zato, ker so želeli mene čimbolj zaščititi.
|
|
|
|
RE: Skrajšan del. čas in delodajalec 23.7.2007 22:38:01
|
|
|
|
petra81
|
Kot je napisala Olivija!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?