|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se toliko casa...
20.7.2007 11:22:40   
Anonimen
ojla!

nekaj dni nazaj sem  nasla tale forum in me je kar potegnil vase! toliko enega optimizma in  spodbudnih besed, da je kar neverjetno. user posted image
z mojim sva se tudi odlocila za user posted image . ampak sem ravno prenehala z jemanjem tabletk in morava zdaj se pol leta cakat, preden lahko sploh zacneva delat... user posted image joooj, jaz bi pa ze kar zdaj, kar naenkrat... kako ste ve zdrzale? pa potem me je se strah, da bi imela probleme z zanositvijo, in vse zgleda takooo dalec...
midva oba tako tezko cakava... ne mine dan, da ne bi tako ali drugace omenila najinega (oz. najinih... zeliva si tri)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se toliko casa...
20.7.2007 11:25:31   
viv_
Po KT ni treba pol leta čakat. Lahko greš takoj v akcijo. Ni panike!

Srečno!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2007 11:27:18   
beba76
Jaz sem že prvi mesec po končanem jemanju tabletk zanosila in je blo vse o.k. Mi je G takrat rekel, da bi lahko bilo kaj narobe edino v primeru, če bi zanosila med jemanjem.
Očitno je pa različno od G do G. Ali je pa z mojim kaj narobe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2007 11:28:19   
beba76
No, evo, Viv ti je tudi dovolila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2007 11:31:55   
Anonimen
joj, meni je pa moja rekla, da moram pocakat od 3 do 6 mesecev...user posted image tako da odstevam, se pocutim kot za novo leto... user posted image
en mesec je ze mimo...user posted image

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.7.2007 11:35:16   
kodrana
pozdravljena.
ni vama treba čakat pol leta. če bosta že čakala, potem je 3 mesece čisto dovolj. saj ti je g. lepo povedal, da vsaj tri.. potemtakem po treh mesecih oz. ciklusih že lahko začneta načrtovati.
srečno, pa da čimprej ugledaš magični user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2007 11:51:40   
Anonimen
vidva kr v akcijo :)

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2007 12:00:17   
bekyca
Anonimna, dobrodošla na forumu user posted image user posted image  

Vidva kr v akcijo in želim vama, da boš čim prej srečka user posted image user posted image !!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.7.2007 12:40:33   
majci23
več kot tri mesece ni treba čakati. če bi pa kaj bilo narobe(recimo,da maternična sluz še ni dovolj dobra) se pa zarodek itak ne ugnezdi in gre z naslednjo M ven. tako se je meni zgodilo pred kratkim. če ne bi delala testa sploh ne bi vedela, da sem bila kao noseča.
kr v akcijo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2007 12:57:01   
bekyca
Ja, majci - tudi meni se je to zgodilo.  Meni je G rekel, da se menda to pogosto dogaja, pa niti ne vemo za to user posted image  Ampak če ni vse tako, kot mora biti, je bolje tako.

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2007 13:42:47   
tinkamiška
ja težava po jemanju KT je, da sluznica ni še dobro zadebeljena in se jajček težje vgnezdi, ampak to sploh ni nujno, lahko je že takoj vse  tako kot mora bituser posted image

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.7.2007 20:02:27   
eya
Jaz sem tudi raje počakala tistih par mesecev. Sem pa začela že prej jest fono kislino, jo je fajn začet jest tri mesece prej.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.7.2007 20:09:22   
titi3
V neki strokovni knjigi sem prebrala, da naj bi bila možnost za zanositev po KT največja  v prvem mesecu, neto naj bi možnost zelo padla naj se ne bi vrnila na raven izpred jemanja KT celih 18 meseceh. Zanimivo!

Lp

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.7.2007 19:46:30   
Anonimen
tako, sem se odlocila,da bom naredila kompromis... bom cakala samo se dva meseca, folno kislino za zajtrk, potem pa veselo user posted image
komaj cakam!user posted image

(odgovor članu titi3)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?