|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako kopate dojenčke?
9.11.2004 14:42:42   
Tejči
Ojla punce!

Kako kopate svoje najdražje :duda:? Do zdaj mi je vsaka povedala drugače, jaz pa enkrat sprobam tak drugič tak..v glavnem vedno drugače:zmeden: Zdaj smo pri teoriji, da v banico natočimo vodo, dodamo šampon, da se malo peni in potem v akcijo. Umijemo jo spredaj, pa obrnemo in še po hrbteku (kar je patronažna ni!!!) in potem še glavico. Pol pa hop ven in na hiterco oblečt.

To je naša (sedanja) teorija, zdaj pa še druge povejte kako eksperimentirate!:)-

Aja, vam zaupam še kako jo je kopala patronažna: zunaj na previjalni jo je slekla, zavila v brisačo, potem pa po ovinkih iskala luknjice, da jo je namilila.:zmeden: Potem jo je dala v vodo, na hiterco oplahnila in jo dala na previjalno ter zavila v brisačo.

LP in obilo užitkov ob čofotanju:)

Tea
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako kopate dojenčke?
9.11.2004 14:45:03   
dory
Ja tudi nasa patronazna je delala isto....pa mi ni blo vsec,zato v cebricek natocim vodo,dodam malo olja in tekocega mila in akcija...glavo pa umijem posebej..

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako kopate dojenčke?
9.11.2004 14:48:34   
KIRA
tudi jaz v glavnem delam tako kot ti, le da jo ne oračam. sušim jo pa ponavadi s fenom, da ji je lepo toplo...

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako kopate dojenčke?
9.11.2004 14:53:20   
Seven*
V cebricek dam malo olja za kopanje in dam malega noter sedet. Pol se pa on z racko igra in pljuska na vse strani. :bravo: :bravo:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako kopate dojenčke?
9.11.2004 14:56:07   
BARBARA R.
Tudi Kristino je patronažna na previjalni namilila jo zavila v plenico in s plenico vred počasi spustila v banjico.Jo splahnila in vzela ven ter zavila v brisačo.
Prve mesece sva tudi midva z možem delala tako.Ker pa je meni odveč in pretežko vlačit težko polno banjico iz kopalnice v spalnico (kopalnica je premajhna),sem spremenila taktiko.
Najprej se sama stuširam oblečem kopalke (ne vem zakaj?!).Skupaj zlezeva v banjo in v naročju še nad vodo jo namilim ter počasi spustim v vodo.In uživava.

Pri prvi varijanti sem bila čisto mokra in križ me je bolel.Nikakor mi ni odgovarjalo.Sedaj se imava pa obe "fino"!

Prijetno kopanje!

:muca:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako kopate dojenčke?
9.11.2004 14:57:54   
Anonimen
Jaz tudi dam v banjco malce šampona. Potem pa malega dam najprej sedet, da se malce igra z igračkami. Čofota in lovi penico :)- Ko je igrice dovolj, ga dam v ležeč položaj, umijem najprej obraz, vrat, trup, roke, noge, nazadnje lulčka. Nato ga še obrnem in ga umijem po hrbtu. Nazadnje mu umijem še glavico in horuuuk ven na previjalno zavit v brisačko.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako kopate dojenčke?
9.11.2004 15:26:37   
Pupica
Midva pa tkole nardiva: medtem ko se midve slačiva,oči naštima čebriček, da oljno kopel notr natoči vodo, potem pa dava Tio notr, ter čez 10 minut, jo on dvigne, jaz pa jo v zraku hitro zavijem v brisačo, potem pa na previjalni (pribl.1,5 m)vklopiva kalorifer(od tod Tiina turbo frizura)

ko umiva glavico:v banjici enako, le da si pripravim lavor čiste vode.2 min predno jo vzameva ven, našamponiramo glavo, splaknemo z čisto vodo, oči jo dvigne jaz pa jo zavijem v brisačo.

še prej do 1 meseca sva pa delala kot patronažna, slekla, zavila v pleničko in hop v čebriček(mi se od 9.dneva dalje kopamo v čebričku..prvič že z babco)vendar brez mila, v vodo sva dala le kamilčni čaj.
Šele od 1 meseca dalje tudi milo.

LP

in veliko vodnih užitkov
:racka:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako kopate dojenčke?
9.11.2004 16:21:19   
kimi
jaz sem majhnega kpala v banjici ne pral dolgo sedaj pri 6 pa kar v banji na koncu ga pa stuširam

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako kopate dojenčke?
10.11.2004 10:53:26   
Mojca20
Na previjalni mizi najprej umijem s krpico obraz in za ušeski, potem pa namilim vrat, glavico, potem telo navzdol, ga obrnem in po hrbtu, potem nogice, nazadnje pa ritko. Še zavitega v pleničko ga prestavim v banjico :racka:, splahnem in hop v brisačko. Potem pa :((:((:((:((:((:((, ker je bilo treba že ven!

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?