Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ebay-nakup rabljenega??? 19.7.2007 15:32:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz kar dosti kupujem preko e-baya, vendar povečini le novo...do sedaj imela same dobre izkušnje...rabljen sem kupila le beaty center za limfno drenažo na ital. e-bayu - pa tudi OK.
|
|
|
|
RE: ebay-nakup rabljenega??? 20.7.2007 8:36:19
|
|
|
|
honey
|
Sicer včasih prečekiram e-bay, ampak kupila nisem še nič. Oz. sem se zmenila s kolegico, ki je tam redna "srranka". Kupila mi je nekaj oblačil za malega (rabljenih) in moram reči, da sem bila zelo zadovoljna - res lepa in lepo ohranjena oblačila, pa tudi veliko ceneje. Ker pri nas lahko samo sanjam, da bi dobila kaj rabljenega za tako ceno in tako lepo ohranjena.
|
|
|
|
RE: ebay-nakup rabljenega??? 21.7.2007 17:43:45
|
|
|
|
zverinca
|
jaz sem ravno kupila za mojo deklico 4 kratke hlače, s poštnino vred 6.25€. Čakam pa še poštarja, da mi prinese še dvoje, nove (kupljene kot rabljene), za katere sem dala 8€. Splača se, pa meni je za malo v užitek nabavljati, ker mi ni treba po trgovinah lazit, včasih kaj kupim sproti, bodije, pižamce in čevlje kupim nove, ostalo če se le da preko ebaya. Zase pa nisem še nič kupila, se kar ne opogumim, ker sem nestandardnih mer se bojim da bi se zaklala... kak zgornji del trenirke bi si edino mogoče upala kupiti.
|
|
RE: ebay-nakup rabljenega??? 22.7.2007 23:49:38
|
|
|
|
mojamoja
|
Živjo, preko katerega e-baya, avstrijskega? Tam sem pregledovala otr. kombinezone, ampak poštnina je draga, 8,4 eu.
|
|
RE: ebay-nakup rabljenega??? 27.7.2007 20:49:17
|
|
|
|
PIAF
|
Jaz pa bi prosila za linke, kjer lahko kupujem preko e-buya?!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?