Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje v Lj, podaljšanje las?? 19.7.2007 13:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala
|
|
|
|
RE: kje v Lj, podaljšanje las?? 19.7.2007 13:27:39
|
|
|
|
fragola
|
Poopsie kako je pa kaj z nego las? in kolk pa stane?
|
|
|
|
RE: kje v Lj, podaljšanje las?? 19.7.2007 13:52:03
|
|
|
|
mml
|
Jaz sem zanjič pri frizerju ravno poslušala, ko so pogovarjali, da bodo naslednj idan eni ženski delal podaljšavo..mislim da so bili prameni dložine okrog 50 cm, skodrani (to je drazđje, kot če so ravni). Zadeva stane 5 EUR na pramen, potrebnih je približno 120 pramen... Mislim, da z nego ni večjih problemov
|
|
RE: kje v Lj, podaljšanje las?? 19.7.2007 13:53:57
|
|
|
|
fragola
|
UU to ja pa kar drago 600€ ni malo za lase k jih maš par mesecev!
|
|
|
|
RE: kje v Lj, podaljšanje las?? 19.7.2007 20:24:49
|
|
|
|
eya
|
Ja, za prave lase je treba kar dosti odštet, vsaj 400 evrov, je pa daljši las seveda dražji. Tako pravi moja frizerka. Lase pa podaljšuje v frizerskem salonu Pentlja v Radomljah.
|
|
RE: kje v Lj, podaljšanje las?? 19.7.2007 20:31:08
|
|
|
|
zverinca
|
dve moji kolegici sta si podaljšali... lase kupita sami (frizerka gre z njima, da sveuje), za pramene plačata mislim da 250-300€, potem pa še frizerko (dela na domu, na črno) 50€. Je pa v LJ in če želiš, ti lahko dobim cifro. Aja, nega pa ni glih tako enostavna, no pereš jih kot svoje, samo če jih ne likaš so skrepani, kot slama... meni ni všeč. Lepi so pa res ko so polikani ali naviti. Samo fenanje ni dosti...
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.