|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok na kopanju
19.7.2007 12:06:41   
bamby

Zdaj sva šla s tamalim 2x se kopat v bazen (privat na vikendu) in ker je voda globoka 1.5m, se mali boji plavat samo v rokavčkih. Lansko leto je imel poleg rokavčkov še šlauf, letos ps smo ga omejili, zdaj pa skoraj noče v vodo, ali pa se me drži okrog vratu kot klop.
Zdaj pa vas sprašujem, ali je smiselno malemu omejevati tudi šlauf, če se v njem varneje počuti? Kaj bi ve storile?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok na kopanju
19.7.2007 12:17:17   
Nika v službi
Hja, jaz bi rekla, da je najslabše, da dobi slab občutek in strah pred vodo. "Na silo" ne bo šlo, to vidim že pri naši 22 mesečnici, ko je doma v kadi in v bazenih ful uživala, z morjem pa smo imeli nekaj problemov.

Počasi in potrpežljivo, bi rekla jaz. Najprej mogoče nazaj obroč, pa ga potem malce spuščaš ali pa najprej v povsem plitko vodo z rokavčki in tako.

Predvsem pa brez prisile, mora imeti občutek varnosti, sicer ne bo šlo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2007 12:22:35   
Pobalami
Daj pusti tamalga naj uživa. Če ga je strah je naslabše kar storiš, da ga siliš.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2007 12:23:45   
viv_
Ja, da se mu ne bo voda zamerila, potem bo pa hudo...

Pri nas je pa drug problem. Skače povsod v vodo in komaj jo prepričamo, da ima vsaj rokavčke. V Podčetrtku mi je februarja letos kar skočila v vodo in je nisem takoj opazila. Me je skoraj kap.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2007 12:31:54   
skuštrana
Ne silit. Če se boljše počuti s šlaufom pa naj ima še šlauf.Pa mu daj za začetek šlauf brez rokavčkov in ko se navadi na vodo, ko bo skužil, da je voda prav fajn probaj tako da ga držiš brez vsega potem pa mu daj rokavčke...No, naša pa šlaufa niti ni preveč marala.
Meni je na morju tako grozno gledati otroke, ko jih straši dobesedno vlečejo v vodo, tamali pa se derejo kot zverine, ampak starši ne odnehajouser posted image
Mi z vodo nismo nikoli imeli problemov, sicer je rabila kako urco, dve, da pade notuser posted image ..
Že lani ko je bila stara 1,5 leta je brez problemov "plavala" za mano z rokavčki, letos je pa že kar malo štala ker bi ona brez rokavčkov kar v globoko vodo..Pa full ima rada, kadar jo v globoki vodi mečeš na glavo pa se potem potopiuser posted image .

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2007 12:32:33   
bamby

Saj drugače nima strahu pred vodo, nasprotno. Počne razne vragolije in mu voda prav nič slabo ne dene. Ampak ta strah, ker ne čuti dna pod nogami je bolj vprašljiv user posted image  Lani je užival 100/h, nobenega problema ne na bazenu ne na morju.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2007 12:36:52   
skuštrana
Letos je pa že večji, pa se že bolj zaveda tega strahu in občutka in od lani je morda že malo pozabil. Tako  je bilo pri nas.
Pusti mu par dni, boš videla da bo spet padel notuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2007 12:45:30   
Janya
Se nam je zgodilo čisto isto, lansko leto samo v rokavčkih, letos pa jih nismo mogli spravit v globoko vodo brez šlaufa. Stare pa so skoraj 4 leta. V nizki vodi pa tudi popolnoma brez strahu se tunkajo skačejo itd...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2007 13:00:09   
bamby

No, sej naš bo tudi konec meseca 4 leta. Pol so očitno vsi isti user posted image .

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?