Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Moj mali si je zlomil zobek 19.7.2007 11:35:53
|
|
|
|
pina colada
|
Moj 2,5 letnik je včeraj padel po stopnicah in si odlomil del zgornje enkice, drugo pa nalomil, zraven še presekal ustnico.... groza, sej ne vem, kdo je bolj jokal, ali jaz ali on...bolj jaz ... Zdej pa ne vem, ali te mlečne zobke zobarji kej popravljajo, je možno, da bi mu kako zaplombirali tisti del, ki se je odkrušnil?? Res ne bi rada, da bi mu zdej zobek propadal, ko je načet, ker ima sicer ful lepe zobke... Sicer nič ne joka, da bi ga kej bolelo... je možno, da se bo zadeva še razbolela???
|
|
|
|
RE: Moj mali si je zlomil zobek 19.7.2007 11:53:49
|
|
|
|
pika30
|
Hvala bogu da si je zlomil le mlečni zobek,saj bo itak šel ven in mu bo zrastel stalni.Moji 10 letni hčerki se je pri prijateljici po nesreči odkrušil skoraj pol enke,ko ji zobozdravnica popravila zob ji je čez 14 dni zopet odpadel del,ki ga je nadomestila , zdaj bo morala vedno biti previdna s grizenjem trše hrane. Drugače ga vseeno lahko pelješ k zobarju pokazat,če mu lahko popravi odkrušen zobek,da bo imel lepe vsaj do takrat dokler ne prilezejo stalni ven.
|
|
RE: Moj mali si je zlomil zobek 19.7.2007 12:13:54
|
|
|
|
mala maja
|
ojo božček drugače pa je res sreča v nesreči, da je odlomil mlečni zobek. Saj bo padel ven čez par let. Verjetno pa ga zobozdravnik vseeno zaščiti da ne skeli in da ne bi začel gniti. jaz pi poklicala njegovo zobozdravnico. Drgalč imam pa jaz tudi odlomiljeno zgornjo stalno enico pri (od 10 leta) in bila do lanskega leta brez polovice zoba. sedaj imam pa popravljenega in se mi pozna grda rumena črta in pol mi zobozrdavnica reče da je to zaradi slabe higiene zob, zadnjič mi je pa en drug rekel da je grdo narejen, da ni lepo pogladila zoba.
|
|
|
|
RE: Moj mali si je zlomil zobek 19.7.2007 12:33:45
|
|
|
|
skuštrana
|
Nam je naša zobozdravnica rekla, da če se slučajno naredi kaj takšnega takoj k zobozdravniku, tako da, kar pot pod noge in k vašemu zobarju.
|
|
RE: Moj mali si je zlomil zobek 19.7.2007 15:45:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred leti se je mojemu sinku odlomilo-v nesreči v vrtcu pol enkice.... bilo je res grozno in vem kako se počutiš.Šla sva k zobozdravniku in imel je zelo zatečene dlesni ter prebito zg. ustnico-a ne za šivanje..... naredili nismo nič.... težko je jedel, ker ga je bolelo, počasi pa je bilo bolje...zobek je potemnel, vendar je potem vse jedel normalno.Ko je prišel čas je zobek izpadel in sedaj ima zelo lepo novo stalno enkico , hvala bogu.....sem pa slišala, da če pade zobek-mlečni ven,ga daš takoj v mleko in ga dajo nazaj- ne vem pa kako je z odpadlim delčkom zobka-vprašati ni greh, veliko sreče in ugodno rešitev vam želim!
|
|
|
|
RE: Moj mali si je zlomil zobek 20.7.2007 15:51:06
|
|
|
|
pina colada
|
Punce, hvala vam za vse nasvete ! Sem ga peljala včeraj k zobarci in na srečo ni zlomil zobek do živca, tak da je še upanje, da se sčasoma še zobek sam malo obnovi, dokler mu še rastejo... Pa vsaj 2 tedna mora jesti samo mehko hrano, ker je druga enkica tudi malo nalomljena.... Glede na to, da je orto živahen, me je prav strah, kaj me še čaka......
|
|
|
|
RE: Moj mali si je zlomil zobek 21.7.2007 0:42:04
|
|
|
|
* Mateja *
|
Čau, mi imamo tudi sam pol enkice, padc! Bilo je ful grdo, sam so nam rekli, da nimajo kaj pomagat. Je pa moj sine zaradi polomlenga zobka prav poseben za pogledat! Nima vsak tako!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?