|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje...
9.11.2004 12:44:41   
simonas
Nekaj me zanima:zmeden:. Za dragega sem nabavila tabletke cinka in ker na njih piše, da pomagajo k boljši reproduktivnosti me zanima, ali katera od vas jemlje te tabletke. Nekaj še celo piše v zvezi z razvojem ploda, vendar pa da se ne smejo predozirati...

Jaz sem bolj tak rastlinojede sorte;), cink pa bi naj bil predvsem v rdečem mesu, pa se zdaj sprašujem, če bi bilo dobro, da bi jih še jaz jemala...

Kak nasvet?

Simona:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vprašanje...
9.11.2004 12:46:07   
KIRA
kolko jaz vem, je cink težka kovina in se nalaga v telesu, zato se ga raje izogibaj. če bi ga pa že rada jemala, pol pa raje stopi k svojemu zdravniku po nasvet...
LP

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vprašanje...
9.11.2004 12:53:56   
klarisa
Cink pomaga pri moški neplodnosti oz. zmanjšanemu številu semenčič sploh če so slabe kvalitete vendar tudi ne vsakomur..treba je poskusit! Priporoča pa se 150mg na dan...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?