|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Še ena več...
19.7.2007 22:05:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

In zakaj si nebi vsak človek v življenju zaslužil še eno priložnost????

Ker smo sami popolni, kaj popolni, popolni plus. In to pričakujemo tudi od drugih. Iz prve in v vsakem trenutku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
19.7.2007 22:13:31   
Anonimen
Ker smo sami popolni, kaj popolni, popolni plus. In to pričakujemo tudi od drugih. Iz prve in v vsakem trenutk

Ja če tako mislijo potem že.Jaz zase nikoli nisem rekla,da sem popolna daleč od tega in tudi ne pričakujem od nekoga,ki živi z mano da mora biti zdaj boljši od mene.Pa ne mislim na varanje,ko je že tema o tem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
19.7.2007 22:15:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ker smo sami popolni, kaj popolni, popolni plus. In to pričakujemo tudi od drugih. Iz prve in v vsakem trenutk

Ja če tako mislijo potem že.Jaz zase nikoli nisem rekla,da sem popolna daleč od tega in tudi ne pričakujem od nekoga,ki živi z mano da mora biti zdaj boljši od mene.Pa ne mislim na varanje,ko je že tema o tem.

Vseeno, ali je varanje, ali kaj drugega.

Princip je isti, sve su ostalo nianse user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
20.7.2007 10:32:49   
dvojcek33
Mislim, da si vsak zasluži še eno možnost, pa naj bo to ženska ali moški. Vse je pa odvisno kakšen odnos imata potem. Kot si napisala , da ti je zaupal svoje občutke ,zakaj je to naredil je mislim dost kul oseba , da mu daš še eno možnost. Ja zdaj si zmedena, razočarana ne razumeš zakaj se je to zgodilo. Vsaka stvar je za neki dobra , lahko da vaju bo to še bolj zbližalo in čez čas ti bo boljše je pa velik od njega odvisno kako bo funkcioniral in se ti izkazal. Velik pogovora pa bo.  vso srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
20.7.2007 14:52:13   
Anonimen
A dejte nehat no.
On je tam porival drugo, jaz mu pa naj peglam srajce, kupujem gate in kuham kosila.
Pa še poskrbet morm, da je otrok zadovoljen, pa da imam vedno pobrite noge in biti vedno voljna imet z njim spolne odnose......haha
zato, da bo on prišel na eno točko v življenju, ko bo imel sam sebe dost in si bo najdu eno za porivat.

Ja pa ja de. Priložnost? Kakšno že?
Tiste, ki smo že bile prevarane, vemo, kako je to. Tiste, ki pa govorite o priložnosti, pa ala vam vera, da ne veste, kako je to. In vam tud ne privoščim, da kdarkoli občutite to....

(odgovor članu dvojcek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
20.7.2007 15:04:22   
Mina1
Ja pa ja de. Priložnost? Kakšno že?
Tiste, ki smo že bile prevarane, vemo, kako je to. Tiste, ki pa govorite o priložnosti, pa ala vam vera, da ne veste, kako je to. In vam tud ne privoščim, da kdarkoli občutite to....

se podpišem.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
20.7.2007 21:07:39   
Anonimen
Na žalost jaz vem kako je to in mi ni žal,da sem oprostila kajti tega je deset let in od takrat je vse drugače in lepše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
20.7.2007 23:21:52   
itata
Kot sem Srčku napisala na drugi temi: Redki so taki, ki to samo enkrat naredijo, še posebej, če žena to oprosti (brez selitve, ki jo resno izvede in tisti moment hudo resno misli) in trpi dalje po svoje. Zelo redki!! Še posebej je težko, če mož razvije čustva do te ženske.
Zato sem jaz vedno za to, da se naredi rez... pa pusti vrata še vedno mogoče malce odprta, za izjemne primere, ko se človek zave kakšne so posledice in kako to boli in sam pri sebi razpuca in se spremeni. Ampak mora to sam narest. Ne pa da žena zraven binglja v strahu, da bo ostala sama in vse lepo požre... So torej primeri, ko si zaslužijo drugo šanso - če jim jo je druga oseba pripravljena dati in se zaveda kakšna bolečina je to in izguba zaupanja.
V večini primerov je pa zgleda še vedno tako, da imamo trpeče žene, ki so kao oprostile, ampak niso pozabile in može, ki se sicer nekaj časa trudijo, ampak eventuelno to še naprej delajo, ker vedo, da žena itak ne bo šla nikamor. Pa sta na koncu oba na slabšem skupaj, kot če bi šla vsak po svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
21.7.2007 14:22:26   
trojči
Veliko je bilo govora o ponižanosti, zmožnosti ponovnega zaupanja, a bistveno vprašanje je, če on ljubi. Če ima rad. Če je naredil grozljivo napako in se kesa ali ne. Če se res kesa in če res ljubi, to je vprašanje. Kako naj žena to ve? Ne more. Ker vemo, kaj govorijo prevaranti, vsi, tisti, ki se iskreno kesajo in tisti, ki se kesajo, da so jih dobili. Še poligraf laži ni 100%, kako naj torej žena 100% zaupa? Torej zaupa npr. le 96%. Gre brez tistih 4%? Po moje ne.

Drugo je pa tisto, ko žena pravi, da ga noro ljubi. Noro lahko ljubiš, če si ziher, da si enako ljubljen nazaj. Če tega občutka ni, se slejkoprej odljubiš oz. najdeš v drugi osebi občutek ljubljenosti, ki si je vsak želi. Če nisi prepričan o tem, da te partner iskreno in brezpogojno ljubi, je boljše za vse, tudi za otroke, da zaživita starša sama, da se vsakodnevno ne trpinčita ob pogledu na drugega.

Če pa nekdo živi z nekom, ker sam ne more, se pa mora iti zdravit...npr. k Sanji Rozman, ona zdravi bolezni odvisnosti od odnosov. Literaturo v roke!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 59
21.7.2007 14:24:38   
Anonimen
Trojči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
22.7.2007 15:01:09   
Taula
Mislim, da si vsak zasluži še eno možnost, pa naj bo to ženska ali moški

Niti slučajno ni res.

Ampak ti imaš slabe izkušnje iz preteklosti in je ta tvoj stavek razumljiv.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?