|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dondolino peg perego
9.11.2004 10:50:17   
KIRA
punce, mogoče veste, kje se dobijo rabljeni stolčki za hranjenje? novi so mi predragi, ker sem zelo na tesnem z denarjem. bi pa blazno rada kupila moji sončici dondolino za božič.
saj sem dala oglas na RR, ampak se še noben ni javil. tudi na bolhi sem iskala, pa med male oglase na sonček sem dala. zdaj me pa zanima, če mogoče katera ve, kje še bi lahko tak stolček dobila..
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dondolino peg perego
9.11.2004 10:53:20   
kimi
ker je to bolj nova zadeva je bolj težko mogoče da boš našla

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dondolino peg perego
9.11.2004 10:55:48   
Pinja
Si pogledala v kako komisijsko trgovino? Jaz imam tel. št. samo od trgovine Smrkolin, ki je v Šiški v Lj. (ne vem od kod si), pa pokliči tja pa vprašaj 01-507-47-27.

Ti bo pa še katera druga dala kak predlog

papa :sloncek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dondolino peg perego
9.11.2004 14:34:39   
NatašaG
sem skoraj 100% da ne boš dobila rabljenega, ker je to res bolj nova zadeva. Iz prve roke pa ti lahko povem, da naš mali zelo uživa v njem. Sam problem je to, da se baterije zelo hitro spraznejo pri guganju. Približno 15 minut in je že konec, treba je iti po nove baterije.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dondolino peg perego
9.11.2004 14:38:58   
KIRA
zakaj pa ne vzameš akumulatorčke? jaz jih uporabljam za vse, idejo pa sem dobila pri digitalnem fotoaparatu, ki blazno hitro prazni baterije...
pa vseeno - če bi kdo kje imel dondolino viška, e priporočam..
LP

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dondolino peg perego
10.11.2004 0:44:31   
Annny
Mislim, da je Dondolino v prodaji šele od letos...:zmeden:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?