Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nevem kaj naj si mislim??? 18.7.2007 23:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Linči, se ti je samo sčistilo?
|
|
|
|
RE: Nevem kaj naj si mislim??? 19.7.2007 14:46:10
|
|
|
|
linči
|
Nevem kako misliš sčistilo. Tri mesece se bila brez ,pol sem spila prvo škatlo tablet in je pršla normalna ,pol po drugi bi tudi morala?
|
|
RE: Nevem kaj naj si mislim??? 19.7.2007 14:46:56
|
|
|
|
linči
|
A misliš ss?Ja samo je šlo brez abrazije, bila sem noseča cca. 4 tedne
|
|
RE: Nevem kaj naj si mislim??? 19.7.2007 15:26:52
|
|
|
|
kodrana
|
linči žal mi je za ss. kaj, če si ponovno noseča? si naredila kak test? lahko dobiš rahlo krvavitev, kljub nosečnosti. lahko pa tudi,da ti spet malo nagaja. moji kolegici se tudi ni nbič uredilo, kljub tabletam. svetujem ti, če nisi nosečka, da greš ponovno h g.
|
|
RE: Nevem kaj naj si mislim??? 19.7.2007 15:28:39
|
|
|
|
kodrana
|
še nekaj sem se spomnila. lahko, da se ti sluznica ta mesec ni veliko zadebeljila in je zato M tako minimalna. pri nekaterih se tudi to zgodi.
|
| Stran: [1] |
slovensko/tuje/unikatno imecattKakšno ime ste / ali boste / imate željo izbrati vašemu otroku?slovensko ime (
78%)
tuje ime (
10%)
unikatno ime (
12%)
Število vseh glasov: 67Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!