@
|
Hojla, :nosecka:s! Naš žabi naj bi privekal 28.3., najbrž kar v domačem Mariboru, čeprav me prijateljica najavlja v postojnsko porodnišnico. No, malce daleč se mi zdi, ko se začnejo odštevati ure in minute... tako da dvomim, da bi se to izšlo...:zmeden: Počutje je že od prvega dne dalje super, nič slabosti, nič muh... mogoče kakšen krč v bušiju, sicer pa super, super. Zato se tudi pridno redim. Pri 21T imam pridelanih 5 kg. No, malce se tolažim, ker so mi na NS rekli, da je bejbi maksimalno velik - torej že potrebuje prostor, kajne?!;) Sicer se ne prenažiram preveč, jem 3x na dan, ob pribl. istih urah, več ali manj samo zdravo hrano, če pa me zgrabi potreba po sladkem, jem Gorenjkino 70% čokolado (mi je namreč najboljša, pa še najmanj redi). Za spol še ne vemo. Imam G, ki nikakor noče povedati spola (mislim, da ima preslab UV), zato se bom prijavila še na "turistični UV" z videom na Fontano. Ko gledam cotice za bejbije, si namreč ne morem predstavljati, da ne bi vedela, kaj je... vse je spet roza in modro... Sicer pa mi je vseeno, samo da bo zdravo... kot pravijo... pa tako zeloooooo drži. Objemčkajte svoje trebuščke in se pogovarjajte z njimi, zdaj bojda že slišijo! :angel: Afna
|