|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine kot pri menstr.
9.11.2004 9:30:54   
dana
Že od nedelje naprej me v presledkih v trebuhu boli kot pri menstruaciji. Bolečine čutim tudi med spanjem tako da se zbudim. Sem pa v 26 tednu. Ginekologa imam sicer v petek, ampak vseeno sprašujem vas če je imela katera podobno situacijo.

hvala :rozica:

dana :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolečine kot pri menstr.
9.11.2004 10:38:39   
leah
Se pridružujem.Sicer sem v 31.tednu,pa me je zadnjič zvečer čist zvilo,isto kot pri menstri,bolečine oz.krči v intervalih.Sem vzela Buscopan,je bilo v pol ure bolje.baje, da je to normalno;)I hope:(

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolečine kot pri menstr.
9.11.2004 12:34:18   
Taj
:rozica:, živjo,

Malce popazi in več miruj. Meni se je to zgodilo pred 10 dnevi (v 34. tednu) in je trajalo par dni in ker sem imela ravno konec tistega tedna G, sem šla na CTG in so bili to že prvi popadki, zaradi česar mi je zdravnica svetovala več počitka in mirovanja, ker je bila v zraku že nevarnost prehitrega poroda. Od takrat dalje sem res bolj pridna:) in se je stanje dejansko izboljšalo:sloncek:. Buscopan pa včasih pomaga, včasih pa ne.

Drži se.

Pozdravček:zajcek:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolečine kot pri menstr.
9.11.2004 13:35:20   
dana
Hvala za tolažbo. Se mi je kar zdel, da so krči.

Saj bi počivala pa sem v službi - no saj mi tudi tam ni hudo; da bi bla pa sam zaradi tega na bolniški se mi pa ne zdi. Bomo še kakšen mesec počakal, proti koncu decembra grem pa na dopust potem pa porodniška.

dana

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolečine kot pri menstr.
9.11.2004 13:37:10   
KIRA
spazmex pa pika.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bolečine kot pri menstr.
9.11.2004 14:36:45   
neja23
Tudi jaz sem imela podobne tezave. To so znaki za predčasni porod. Veliko moraš počivati.Meni pa je G predpisala magnezol.Pa ne se vstrašit.Če boš počivala bo vse o.k.. Jaz sem rodila dva dni pred rokom.

Lep pozdrav:sloncek:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   bolečine kot pri menstr.
9.11.2004 18:28:24   
india
počitek pa spasmex,pa nič kave in razburjanja!
LP, Miška01:love::love:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nakup vozička
zamudnica

Kateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?

Quinny (24%)

Stokke (4%)

Bugaboo (2%)

Maxi-Cosi (8%)

Chicco (6%)

Drugo (56%)

Število vseh glasov: 326

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!