|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajanje teden kasneje?
18.7.2007 10:25:25   
binica
Pozdravček,
prosila bi vas za nasvet. Konec avgusta smo planirali na dopust, tako, da bi s 3/9 bili doma in bi Lana šla prvič v vrtec (stara bo 2 leti in pol). Sedaj pa sem dobila eno priliko, pa bi morali odpotovati 3/9, tako da bi v vrtec prišli en teden kasneje.

Zanima me kaka bi bila po vašem mnenju razlika, če bi z uvajanjem pričeli en teden kasneje? Bi bilo to za Lano veliko slabše?

Hvala za vaše nasvete!!  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 18.7.2007 11:06:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za nasvet
18.7.2007 10:26:36   
Anonimen
Zanima me kaka bi bila po vašem mnenju razlika, če bi z uvajanjem pričeli en teden kasneje? Bi bilo to za Lano veliko slabše?

Saj otrok ali je en teden prej ali kasneje. Odvisno koliko časa jo imaš namen uvajati.

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2007 10:40:38   
Anonimen
Mogoče pa bolje kasneje po moje, se bojo že ta teden ostali navadili vrtca in se bo vzgojiteljica še bolj posvetila tvojemu otročku.
Jas sem ga uvajala aprila in je bilo 7 otrok naenkrat bil je cel halo, tko da bi vzgojiteljica rabila še kakšen par rok, da bi še lahko katerega pocrtljalauser posted image
So pa bili dobro leto stariuser posted image
Nevem mogoče se motimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2007 10:54:47   
Lunca1
Meni je pa edini pomislek, pri kasnejšem prihodu to, da se novi že vklopijo v skupino in ima mogoče zadnji prišlek lahko zato težave. Ne vem, nas to tudi še čaka. Kakšne izkušnje ste imeli drugi starši pri uvajanju? Mislim predvsem na odnose z drugimi otroki v skupini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2007 10:56:09   
binica
Čipka, a veš, da imaš prav?? Morda bo to res držalo.... da se ji bo vzojiteljica bolj posvetila, kar ji bo zagotovo ustrezalo.
Za uvajanje pa sem si vzela en teden časa. Upam, da bo dovolj, sicer bo moja mamica priskočila na pomoč še za kakšen dan....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2007 11:03:55   
Anonimen
Mislim, da je en teden čist dovolj uvajanja, ker če jo boš pustila dlje časa bo še težje za njo. Meni se je srce trgalo, ko sem ga morala pustiti in ko sem ga slišala da se je jokal skoraj bi obupala in ga kar ven uzela, vendar sedaj tako rad hodi in nimava nobenih težav. En teden je dovolj nam je vzgojiteljica rekla, da ga naj čimprej pustimo same, tko, da že drugi dan smo začeli tko dve urci in seveda pustili mobi št., če bi bilo kaj narobe. želim ti, da se tvoja Lana čimprej navadi in da bo uživala med otroki.

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2007 11:13:46   
total
Mi gremo tut en teden kasneje in mislim,da bo bolje ker bo imela veča časa za otročka,ker pride kr velik novincev.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2007 13:39:12   
lukec
Sej je dost tudi takšnih, ki se uvajajo sredi leta, ne nujno septembra. Luka je šel v vrtec 5. marca. Tko, da po mojem ni nobene razlike kdaj.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2007 13:44:05   
Anonimen
Mi gremo 1.9. na dopust in zato bom Gašperja uvajala šele 17.9. S tem dnem imam tudi podpisano pogodbo. Ker bo vseh 10 otrok novih, so nam itak predlagali, če lahko kdo kasneje uvaja.
Bolje je, da se ne uvajajo vsi hkrati, ker se morajo otroci potem navadit še na en kup enih neznanih odraslih in to je lahko kar težko za njih.

Uživajte na dopustu user posted image

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Uvajanje teden kasneje?
18.7.2007 13:52:26   
daddy
  Zamik uvajanja ne bi smel predstavljati kake posebne težave.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2007 14:32:21   
frutka_
Mesec septemeber je v celoti namenjen uvajanju tako da ne skrbi. Uvajaš, ko lahko!

Vso srečo in čimmanj solzic v očeh!user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.7.2007 15:40:33   
Geja
Hojla,

tudi jaz sem imela isti problem, pa so mi svetovali (tudi vzgojiteljice v vrtcu) da je najbolje da se vsi otroci naenkrat uvajajo in vsi naenkrat jokajo. Ker potem bodo drugi otroci že "notri", nekdo pa bo prišel na novo in ga bodo zafrkavali ipd.. da je cmera in se ne bo dobro počutil in na koncu v kakšnem kotu sam...
No je pa res da je to odvisno tudi od otroka. Aliu je bolj zaprt ali pa takoj najde družbo...
Naš Nejc je bolj sramežljiv in tako smo mi letos dopust prestavili za en teden prej, tako da gre prvič v vrtec 3.9.07 tako kot vsi ostali...

Kakorkoli se boste odločili, želim vam čim boljše uvajanje in lep dopust...

Geja

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?