|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DARMOL proti zaprtju?
17.7.2007 23:30:07   
na
Moja 17 mesečnauser posted image ima že od rojstva zelo leno črevo. Kaka le na 4 dni in še to zeloo trdouser posted image . Zares se mi smili, saj sva poizkusili že malo morje stvari. Na zadnje je dobila sirup Prorektal, pa ji tudi to ni pomagalo. Sem že čisto obupanauser posted image user posted image user posted image !!! Danes mi je kolegica prinesla neke tabletke v obliki čokoladic, ki jih je kupila v Avstriji in se imenujejo DARMOL. Njenima punčkama je pomagalo. Mene pa zanima ali kdo to pozna??? Prosim vas še za kak nasvet.
Lp,

NARA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DARMOL proti zaprtju?
18.7.2007 0:22:00   
* Mateja *
Tega sicer ne poznam, ampak svetovala bi ti redno pitje donata. Lahko daš postanega, da ni tok mehurčkov, ampak preverjeno pomaga pri moji mami, ki ima že od vedno težave s prebavo, ji niti durkolaksi in te fore ne pomagajo. Kaj vam pa pediatrinja svetuje? Jaz sem tamalmu kuhala kamilice sladkane, ko je bil majhen in mu je pomagalo.Sam domačo kamilico ne filter vrečk!

(odgovor članu na)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2007 7:53:05   
Blink1
Naša je sicer starejša (bo 3 leta) in imava od lani iste težave, samo da so zdaj take, da NOČE kakatuser posted image user posted image

Poskusili smo vse...od domata, sladkih kaimilic itd, itd... Najbolj je pomagal sirup Portalak, imamo pa tudi prašek Importal (ki pa ga še nismo poskusili).

Daj poročaj prosim kakšen bo učinek tek čokoladnih tabletk... Bi jih jaz tudi nabavilauser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu na)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2007 9:16:06   
piščanc
na Hrvaškem se dobi tud Prolife, ki je zelo učinkovit, v Nemčiji pa Baktoflor.

Za te čokoladice pa še nisem slišala. Ali vzpostavljajo črevesno floro ali samo mehčajo blato?

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2007 1:04:38   
na
Ejjj...mi smo se danes 10ur po zaužitju Darmolastih čokoladic obilno pokakaliuser posted image user posted image user posted image . Ne vem natančno kako te tabletke delujejo-na googlu sem našla zapis v nemščini, ki ga moram dat še prevest. Učinek je pa le biluser posted image .

NARA

(odgovor članu na)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2007 9:13:52   
LUMPEK
Pozdravljene!
Mi smo imeli z zaprtjem take probleme, da smo mogli iti v bolnico na klizmo.
Po tem posegu pa še posebej ni hotel iti na blato, jokal je, cepetal, celi dan je hotel da ga nosim.
Situacija za znoret, brez svečke sploh ni mogel akati.  Zdravniki so se izgovarjali, da je alergičen na kravje mleko in da je to krivo.
To je trajalo tri mesece.
Po tem sem pa probala sirup ISILAX od Bimbija, ne boste verjele, prebava se je uredila v enem tednu.
Zdaj aka ko veliki, tudi večkrat na dan.
Če se kdaj zgodi, da kateri dan ne aka, mu dam eno žličko sirupa in je spet vredu.

(odgovor članu na)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?