|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj proti bruhanju za na dopust?
17.7.2007 22:46:29   
Nyah*
Ojla!

Imamo tezavo: nasa 18-mesecna pupa sedaj, 2 dni pred dopustom, izbruha skoraj vse kar poje. Bruhala je v soboto, potem dva dni NIC, potem pa spet danes pred spanjem. Sli do zdravnice, rekla, da to ni poleti nic cudnega za te maleuser posted image in naj le dovolj pije. Ona pa vec kot pije, vec izbruhauser posted image .

Kaj svetujete naj vzamem s seboj na dopust, za vsak slucaj? Kake dehidracijske soli ali kaj?

Resno me skrbi, ker ceprav dovolj (res dovolj) pije, lahko s takim tempom bruhanja dehidrira!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj proti bruhanju za na dopust?
17.7.2007 23:11:10   
Anja25
Ja, da ne bo dehidrirala moraš kar paziti. Ravno zadnjič je bila debata o tem bruhanju. Ena je omenila (in tudi jaz sem že večkrat slišala), da zelo pomaga coca-cola, samo, da ji moraš mehurčke ven spraviti oz. dodati ščepec sladkorja in potem to po žličkah to otroku dati.
Drugače pa zelo pomagajo tudi Linex kapsule, ki jih tudi otrok lahko zaužije večje količine, ker so pripravljene čisto na naravni osnovi.

LP

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 23:17:53   
Anonimen
Kot je ze Anja napisala - postana coca cola, bobi palcke .. linex je za drisko, oglje tudi user posted image  

Z apit ji pa dajaj po zlicakh - dve zlicke npr. na vsake 15 min, ne naenkrat, da ne obremenjujes zelodcka. Pa kak prepecenec, grisine ..

(odgovor članu Anja25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2007 6:02:09   
Primoza
Če ji daš malo Nelita iz lekarne ne bo škodovalo.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2007 9:19:58   
Nyah*
Hvala vsem za odgovore, res me skrbi.
Drugace je normalno zivahna, nagajiva user posted image , ampak zakaj vse, kar poje, proti veceru izbruha, mi ni jasnouser posted image . Danes bom poskusila priti z njo do zdravnice, potem bomo pa videli, kaj in kako!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2007 9:40:34   
Lunca1
Jaz bi otroka peljala k zdravniku, ker meni se tako pogosto bruhanje ne zdi normalno, pa četudi je poleti.user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2007 13:33:13   
arielca
Tudi meni to ni običajno. In bi kar fino zasitnarila, ker zdrav otrok ne bruha. Tudi če mu je vroče. Držim pesti za vas user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?