Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj proti bruhanju za na dopust? 17.7.2007 22:46:29
|
|
|
|
Nyah*
|
Ojla! Imamo tezavo: nasa 18-mesecna pupa sedaj, 2 dni pred dopustom, izbruha skoraj vse kar poje. Bruhala je v soboto, potem dva dni NIC, potem pa spet danes pred spanjem. Sli do zdravnice, rekla, da to ni poleti nic cudnega za te male in naj le dovolj pije. Ona pa vec kot pije, vec izbruha . Kaj svetujete naj vzamem s seboj na dopust, za vsak slucaj? Kake dehidracijske soli ali kaj? Resno me skrbi, ker ceprav dovolj (res dovolj) pije, lahko s takim tempom bruhanja dehidrira!
|
|
|
|
RE: Kaj proti bruhanju za na dopust? 17.7.2007 23:11:10
|
|
|
|
Anja25
|
Ja, da ne bo dehidrirala moraš kar paziti. Ravno zadnjič je bila debata o tem bruhanju. Ena je omenila (in tudi jaz sem že večkrat slišala), da zelo pomaga coca-cola, samo, da ji moraš mehurčke ven spraviti oz. dodati ščepec sladkorja in potem to po žličkah to otroku dati. Drugače pa zelo pomagajo tudi Linex kapsule, ki jih tudi otrok lahko zaužije večje količine, ker so pripravljene čisto na naravni osnovi. LP
|
|
|
|
RE: Kaj proti bruhanju za na dopust? 17.7.2007 23:17:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot je ze Anja napisala - postana coca cola, bobi palcke .. linex je za drisko, oglje tudi Z apit ji pa dajaj po zlicakh - dve zlicke npr. na vsake 15 min, ne naenkrat, da ne obremenjujes zelodcka. Pa kak prepecenec, grisine ..
|
|
|
|
RE: Kaj proti bruhanju za na dopust? 18.7.2007 6:02:09
|
|
|
|
Primoza
|
Če ji daš malo Nelita iz lekarne ne bo škodovalo.
|
|
|
|
RE: Kaj proti bruhanju za na dopust? 18.7.2007 9:19:58
|
|
|
|
Nyah*
|
Hvala vsem za odgovore, res me skrbi. Drugace je normalno zivahna, nagajiva , ampak zakaj vse, kar poje, proti veceru izbruha, mi ni jasno . Danes bom poskusila priti z njo do zdravnice, potem bomo pa videli, kaj in kako!
|
|
|
|
RE: Kaj proti bruhanju za na dopust? 18.7.2007 9:40:34
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz bi otroka peljala k zdravniku, ker meni se tako pogosto bruhanje ne zdi normalno, pa četudi je poleti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?