Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bledo rdečo rjav izcedek 17.7.2007 16:08:48
|
|
|
|
Shani
|
mah ravno ta mesec se je meni nekaj podobnega dogajalo, v nedeljo malo izcedka takega kot opisuješ in potem zvečer in celo noč nič, v ponedeljek zjutraj se je pa začela, bradavice so bile pa tudi boleče...ampak to je moja zgodba tega meseca in moram reč, da zdej ko se bolj opazujem ugotavljam, da imam skor vsak mesec mal drugačne znake, enkrat šrafuanje, enkrat ne, enkrat izcedki pa enkrat ne... in tako naprej. Ene imajo izcedtke takega kot imaš ti pa jim je uspelo in so srečkenosečke tako, da bolje, da se ne oziromo na te znake, saj nič ne povedo. Počakaj še kakšen dan in če jo ne bo pa hitro test delat. No močno ti želim, da ti je uspelo in držim pesti!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.