|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pohvala in upanje
17.7.2007 15:34:26   
lidijajenko
Lep pozdrav vsem, ki ste na forumu.

Danes se prvič javljam na forumu,-prebiram ga že  nekaj časa in moram povedati, da ste enkratni user posted image user posted image .
Odkar obiskujem ta forum sem veliko izvedela o sebi, bolj sem se spoznala-sebe in svoje telo.

Tudi midva (s partnerjem) upava, da bi se štorklja kaj hitro ustavila pri nama in nama pustila presenečenje user posted image . S KT sem prenehala maja in predvčerajšnjim sem imela ovulacijo (opazila sem bistro sluz.....) tako, da sva izkoristila dan in sedaj...... bi čas prestavila za 14 dni naprej, sem zelo nestrpna in res obsedena s zanositvijo, mogoče že kar malo preveč, pa kaj naj ko je tako lepo prebirati vaša sporočila in vesele novice o pričakovanju.

v glavnem upam,da se kmalu pohvalim tudi jaz.

Lep pozdrav in uživajte.

lidijauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pohvala in upanje
17.7.2007 15:39:35   
fragola
Dobrodošla med nami in želim ti da bi čimprej zagledalauser posted image !

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 17:43:54   
lunca2
Dobrodošla!

Tudi jaz vama želim, da čimprej zagledata user posted image . Bomo držali pesti.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2007 20:18:08   
andreja2000
user posted image
Držim pesti,da čim prej zagledata user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2007 10:17:29   
murkica
Tudi od mene najprej en lep pozdravček in dobrodošla. Seveda ti želim, da čim prej zagledaš magični + ali pa user posted image user posted image .

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2007 18:39:03   
baja*
Pozdravljena!  user posted image

Tudi jaz ti želim, da boš čez 14 dni izvedela, da pod svojim srčkom nosiš še enega.user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2007 17:51:30   
karamelam
Pozdravljene.

Tudi jaz sem nova tukaj, po malem pa brskam po forumu že par mesecev in tukaj našla veliko koristnih informacij.
Tudi midva z sva se odločila za  user posted image  in par mesecev delava na tem da bi bla user posted image . Tokrat sem imela v sebi en tak čuden občutek, da nama je uspelo. Mogoče si res tok želim, da sem kar verjela.  Pet dni po O sem morala v laboratoriju opraviti nešteto preiskav in med drugim so naredili tudi test nosečnosti, pa je bil negativenuser posted image
Ali mislite da lahko še upam, da je bil rezultat negativen zato, ker je bil opravljen tako kmalu in bo CB pokazal +?

Hvala in pozdravček!

Karamela.m

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2007 19:39:25   
hokejistka
Pet dni po O je pa še malo prezgodaj tudi za krvi test. Bo treba kar počakati na datum, ko naj bi prišla user posted image . Vem, da je težko, ampak lahko ti prihrani marsikateri evro.
Veliko sreče!

(odgovor članu karamelam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.7.2007 15:25:26   
Anonimen
user posted image Pozdravljena dekleta! user posted image
Še ena novinka user posted image
Najprej naj vas pohvalim za vse koristne informacije, napotke, ki jih dajete na teh straneh.
Tudi midva s partnerjem sva se odločila da bi rada zibala. user posted image  je dokaj redna na 30-32 dni. Ta mesec bi me morala obiskati že 14.7. pa še do danes nič. Res da me spremljajo rahle slaboste in v petek sem naredila test, ki je bil žal negativenuser posted image  a še vedno upam. Danes pa se mi je pojavil rjavkast izcedek. Ali mislite da naj še kar upam?? naj ponovim test??

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?