|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje
8.11.2004 18:53:46   
sonček2*
a se vi kopate, če ste mal prehlajeni. moja punčka je pa stara skori 4 tedne??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kopanje
8.11.2004 19:37:16   
mtd
oj,
mi se kopamo vsak drugi dan, ko pa je imel zamašen nosek, ga nisem kopala
lp

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kopanje
8.11.2004 19:50:05   
neja23
Zdravo. Mi smo stari skoraj enajst mesecev in se kopamo vsak dan, pravijo da se otrok tako privadi vode. Kopamo pa se tudi ko smo prehlajeni. Tudi patronažna ni odsvetovala ko sem jo vprašala, važno je smo da ni prevelike razlike med temperaturami v prostorih.

Lep pozdrav,pa uživajte v čofanju.

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kopanje
8.11.2004 20:13:56   
kimi
jaz je kopala nebi bi jo pa obrisla po celem telesu z mokro krpico

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kopanje
8.11.2004 20:32:50   
Anonimen
Če se ti zdi, da bolje da je ne, potem je ne. Jaz mojega ne kopam, če se mi zdi, da je karkoli narobe, pa je zaenkrat še preživel.

(odgovor članu sonček2*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   kopanje
8.11.2004 20:35:38   
Suza
mi se kopamo tudi če smo rahlo prehlajeni vendar vedno zvečer pred spanjem. Ne umivamo pa las in pazimo, da voda ne zaide v ušesa. Pa stanovanje malo bolj pogrejemo. Stari smo pa 10 mesecev.
LP

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kopanje
8.11.2004 22:24:57   
Bela
Tudi mi počnemo enako kot Suza! Stari pa smo štiri mesece.
Kopanje otrčičke sprosti, prekrvavi in jim odpre dihalne poti, po moje je priporočljivo, samo pazit je treba, da je prostor dobro ogret in da ne močimo glavčke.
Pa takoj spančkat!:):duda:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kopanje
8.11.2004 22:42:40   
Nika G.
Jaz mojega 6m fantka kopam vsak dan, do zdaj še ni bil prehlajen, tudi na ušesa ne dosti pazim, ker mu jih potem z vato obrišem. Ma ful rad vodo in se joka ko ga dam na brisačo. Pol mu dam pa za prehod med prostori zmeri neki na glavo.

Edina slaba stran tega je da sem zraven jaz stuširana, kopalnica pa premočena.

Nika

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kopanje
9.11.2004 7:43:55   
dory
Mi se kopamo vsak dan...tud ce je mal prehlajen...sva pa mal dalj casa v kopalnici in ga ne nosim takoj po hisi...kopanje je pri nas tisti bioritem,po katerem tamal ve,da se bo slo panckat..

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kopanje
9.11.2004 9:37:00   
Pupica
Moja princeskica je bila ravno pri 3 ali 4 tednih malo smrkava.Oči in jaz sva zbolela, princeski ni bilo nič, le nosek je bil zabasan.Takrat se nismo kopali vsak dan, ampak vsak drugi dan, glavico pa smo prali le 1 x tedensko.
:muca:

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kopanje
9.11.2004 21:32:15   
Blanka77
Mi našo pikico tud kopamo vsak dan. Zakaj pa je ne bi kopal, če je prehlajena? Sej se mi tud tuširamo/kopamo, če smo prehlajeni.

(odgovor članu sonček2*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?