|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali katera pozna odgovor na vprašanje?
8.11.2004 18:16:35   
Lučka*
Mogoče je vprašanje malce bedasto, pa vendar.
Kako androlog ugotovi, da gre za vnetje?
S pregledom semenske tekočine ali krvi?
Upam, da katera pozna odgovor.

Lp Lučka*
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.11.2004 18:31:07   
Sulfinija
Ne vem Lučka.Kdaj pa imata tvoj mož andriologoga in kje v kateri bolnišnici in kdaj.Moj ima 1.12 v MB?Kdo ga je napotil tja?Kako daleč sta voidva z zdravljenenem in h kateremu zdravniku hodita?Ima pred andrioklogom spermiogram?Moj ga namreč ima in za vd euri z izvidi k temu zdravniku?BoŠ šla tdi ti znjim,da ga boš spremljala?Zakaj pa mora k temu zdravniku?Tudi mojemu sumijo naj bi imekl vnetje?Kako so mu to ugotovili ali na kakšen način sumijo?
Za odgovor se ti najlepše zahvaljujem!

(odgovor članu Lučka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2004 18:41:15   
urši77
Kar jaz vem se vsako-še najmanjše vnetje pozna na krvnih izvidih: povišan CRP, povišana SR in povišani levkociti.Da bi se to poznalo na spermi še nisem slišala,lahko pa da obstajajo kakšni novi testi in preiskave ali pa mogoče, da vnetje zavre živahnost spermijev. Ne vem no.....
LP in dobro opravita:metulj:

(odgovor članu Lučka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2004 21:17:27   
Lučka*
Hvala, vprašanje je res butasto.

(odgovor članu Lučka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2004 11:36:40   
Lučka*
Živjo!

Hvala koti, prav o levkocitih v semenski tekočini sem razmišljala. Ker sva včeraj doživela še en šok, niti nisva poslušala prav dobro, ali pa je šlo mimo naju.
Moj mož ima občasno izcedek( zelo malo),opazim, ko dajem prat perilo. Ko sem ga zaslišala o tem, je rekle, da to ni nič takega... Sedaj razmišlja drugače, sicer pa ima tudi moda ne vem kakšna (bolj trda ali kaj vem).No bomo videli. Upam, da se bo dalo z antibiotiki zadevo uredit.

Lp LUčka

(odgovor članu Lučka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?