|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč
17.7.2007 8:56:20   
Fiona23
Zanima me, ali ima katera od vas izkušnjo s KT femoden in sicer ali se je po dolgotrajnem jemanju (6,7 let) pokažejo strasnki učinki kot so težave z zanositvijo? Pa še to- koliko časa naj bi najdlje jemale KT brez vmesnega premora?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč
17.7.2007 10:47:08   
Fiona23
PROSIM za vaše odgovoreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 14:01:33   
Katja 271
Pozdravljena!
Sicer nimam izkušenj s Femoden KT. Nisem pa še slišala, da bi imeli katerikoli tabletki kakšne stranske učinke v zvezi z zanisitvijo. Edino to, da je potrebno 3 mesece "čiščenja", da se telo reši hormonov. Lahko pa seveda brez problemov zanosiš prej, če seveda rata, saj nimajo tabletki nobenih vplivov na plod.
Po Pušenjakovem mnenju pa premori med jemanjem tabletk sploh niso potrebni.

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2007 14:11:16   
Anonimen
Fiona23 jaz sem jemala femoden kar neki let - ene pet sigurno. Ko sem prenehala z jemanjem nama je že drugi mesec ratalo zanosit (čeprav sem mislila da vsaj 3 mesece še ni mogoče). No sedaj imva zdravega 6 mesečnika doma. Tako da mislim, da se nimaš kej bat , da ne bi mogla zanosit zaradi femoden tabletk. Drugače se pa obrni na svojo ginekologinjo in naj ti ona lepo razloži.
Ko se bosta odločila za otročka pa čim lepšo nosečnost.

Srečno!

(odgovor članu Katja 271)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2007 14:30:38   
tinkamiška
Ja punce, jst tudi mislim, da KT nimajo stranskih učinkov, da po njih nebi mogle zanosti. Celo zmanjšujejo možnost raka na MV, celo koža se ti lahko izboljša. Po nekaterih ti je lahko slabo, ...Jst sem jih jemala ne vem, 10, 11 let...No, pa ne delam nobene reklame, ker jst jih nisem rada jemala in se brez njih počutim veliko boljše. Pri meni so hormoni vplivali predvsem na PMS.
Sem pa jemala Femoden, ker imajo manšo koncentracijo hormonov in mi po njih ni bilo slabo...

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2007 6:25:33   
Fiona23
Najlepša hvala za odgovore. Priznam, da me je malce skrbelo ampak mi je zdaj lažje.

LP, Bejbika

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?