Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
IDSP - zac. solskega leta 17.7.2007 1:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Za zihr je tole za tiste, ki ste iz MOL, ostale bi mogle pa na svojih obcinah preverit... ampak dvomim, da je kksna bistvena razlika... Ko in ce zaprosite za IDSP za pomoc za nakup solskih potrebscin ob zacetku novega solskega leta, vam za prvega otroka odobrijo 100%/no kritje, za drugega 75%, za tretjega pa 50%. Za vec je ze brezveze, da pisem, ker vecinoma nimate vec kot 3 otroke. Vam dam primer - za mojega starejsega sina so ucbeniki in delovni zvezki ya 5. razred 9-letke v kompletu 180 eurov, torej bi bila IDSP tut tocno toliko. Da morate pa ustrezati kriterijem za IDSP, je pa itak jasno, a ne. Po ta novem ustrezate use tiste, katerih dohodek na druzinskega clana ne presega minimalnega dohodka po zakonu oz. ga presega za najvec 30% - prej je bilo 20%. Torej v ta rang pade tudi marsikatera familija, kjer je eden zaposlen in ima placo vecjo od minimalca. Kaj nej recem - probajte. Ni greh, ce je pa tak zakon.
|
|
|
|
RE: IDSP - zac. solskega leta 17.7.2007 6:48:34
|
|
|
|
srki
|
Ja super to. Jaz pa itak ne pridem v poštev .
|
|
|
|
RE: IDSP - zac. solskega leta 17.7.2007 23:02:14
|
|
|
|
blev
|
A je to samo za LJubljano , ali tudi druge občine oz celo Slovenijo.HVALA
|
|
|
|
RE: IDSP - zac. solskega leta 17.7.2007 23:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Takšno vrsto pomoči ima cela Slovenija, ampak prav tole, kar sem pa jaz napisala, je pa v Ljubljani, določeno z občinskim odlokom Mestne občine. Za drugje bi bilo treba preveriti, kako in kaj. Je pa IDSP tudi od MDDSZ-ja v približno takih zneskih, kar pa ureja CSD pod svojimi pogoji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?