Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mami, rad te imam, veliko 16.7.2007 18:30:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo pa sem dočakala, če se še spominjate, sem pred mesecem pisala kako mi fantek govori ves čas, da me ne mara. No ne vem sicer kaj se je spremenilo, je pa res, da sem upoštevala vaše nasvete, večkrat ga objamem, mu dam lupčka, včasih se žogava ali pa gledava telebajske, potem ga malo žgečkam da se smejiva in se valjava po postelji in rezultat.... večkrat na dan pride k meni in mi reče: mami, rad te imam, veelikoooo in pokaže z roko kako veliko ali pa samo prilaufa ves zadihan k meni in se stisne k meni in mi reče, te mam rad, veš tako da se splača potruditi, zdaj sem pa srečna
|
|
|
|
RE: Mami, rad te imam, veliko 16.7.2007 18:52:29
|
|
|
|
cmokec
|
Čestitke . Res si lahko vesela, ker otroci so tako odkriti.
|
|
RE: Mami, rad te imam, veliko 16.7.2007 18:52:33
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Hja, jaz os. bi to delala oz. delam brez da mi kdo to svetuje...moje 2 sončka toliko mrcvarim in se igram, da bi mi lahko rekla, da me zato ne marata Lepo da si to dosegla,...pa sedaj boš imela 2 in se boš morala še bolj potruditi. jAZ sem zvečer čisto skurjena, pa mi še včasih ne rata obema ustreči...saj bo bolje ko mala malo zrase. Izkoristi čas, ki ga imata še zase in ga pripravi na novega člana
|
|
|
|
RE: Mami, rad te imam, veliko 16.7.2007 18:55:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo.
|
|
|
|
RE: Mami, rad te imam, veliko 16.7.2007 19:22:27
|
|
|
|
Anonimen
|
babygirl, marca bomo trije
|
|
|
|
RE: Mami, rad te imam, veliko 16.7.2007 19:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem, kako tople so te besede Diana. Če sem še tako slabe volje, utrujena ali žalostna, me Filipove besede: "Mami, rad te imam" napolnijo z vso energijo in lepšajo vse dneve. Bi ga kar pojedla v tistem trenutku, tako lepo to reče.
|
|
|
|
RE: Mami, rad te imam, veliko 16.7.2007 19:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar pogrejejo ti srce takšne besede a ne?
|
|
|
|
RE: Mami, rad te imam, veliko 16.7.2007 20:10:48
|
|
|
|
Pingvinčica
|
|
|
|
|
RE: Mami, rad te imam, veliko 16.7.2007 22:33:26
|
|
|
|
Anonimen
|
resno punce, sprememba je očitna. Ampak saj sem se tudi prej ukvarjala z njim, morda se zdaj malo več hecava in smejiva ga pa tudi kregam če nagaja sestrici morda je imel samo tako obdodbje, kajti zdaj mi po 20x na dan reče, mami te mam rad, veliko, ti si moja, opažam pa, da očiju tega niti ne govori lahko da je trenutno name bolj navezan potem se bo pa spet zamenjala situacija, kakorkoli, res mi je toplo pri srčku ko pride in ovije rokice okoli mojega vratu
|
|
|
|
RE: Mami, rad te imam, veliko 16.7.2007 23:02:34
|
|
|
|
mamuška
|
No vidiš, kako malo je treba, da so tile naši malčki srečni, z njimi pa tudi me! Bravo!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.