|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   se že lahko veselim?
16.7.2007 15:00:14   
sončnica27
Pozdravljene!

Danes sem naredila test (nikakor nisem mogla počakat še dva dni) CB in pokazal se je plusek. Vendar zelo rahla črtica. Kaj mislite, sem prezgodaj naredila test, glede na to, da sem imela prvi dan zadnje menstruacije 17.06.2007? 

V katerem tednu potem sploh sem?

Hvala vam za vaše odgovore, to je moja prva nosečnost!user posted image

Bolj kot spoznavam ljudi, ljubše so mi živali!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: se že lahko veselim?
16.7.2007 15:04:40   
Mina1
Vendar zelo rahla črtica

si nosečka, čestitke. Četudi je rahel +, je to to.

Lepo nosečnost ti želim.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu sončnica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2007 15:11:29   
Pandica
sončnica27  čestitke za user posted image  user posted image  user posted image   To, da se je pokazal rahel plusek mislim, da nebi smelo nič vplivati, če si nosečka ali ne. Glavno je, da se je pokazal plusek. Naj ti povem, da se je tudi meni prvič, ko sem delala test črtica obarvala bolj narahlo in sem zato čez en teden ponovila, takrat pa je test skoraj razturalo takšna user posted image  se je naredila. In sedaj grem počasi že proti koncu user posted image   user posted image  

Si pa nekje v 5 t. Imaš na internetu polno teh linkov, ko si točno izračunaš koliko si user posted image  .

Pa srečno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2007 16:05:16   
duhica
Mislim, da se lahko veseliš. Jaz sem tud vedno malo prej test delala in je glih tak bil pravi rezultat.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2007 16:53:29   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2007 17:31:51   
lorch
Čestitam!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Rahel plusek pomeni samo to, da je raven hormona še zelo nizka ker si na začetku, ampak plus je plus!!!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2007 17:43:28   
Anonimen
Čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
To, koliko si noseča, pa lahko preveriš tudi na ringarajinem nosečniškem koledarju.

SREČNO!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2007 18:38:16   
sončnica27
Joj, hvala vam vsem!!!!

Upam, da imate prav. V sredo bom test ponovila, potem se bom pa kar na pregled pri ginekologinji naročila, ker je ravno čas dopustov.

Javim v sredo! Hvala še enkratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2007 7:06:54   
sončnica27
Dobro jutro, punce!

Danes zjutraj sem ponovno naredila test, kjer se je pokazal lep plusek. user posted image user posted image

Prosim vas za kakšen nasvet, kako naj čim bolj kvalitetno preživim te prve tri najpomembnejše mesece in kako potem naprej!

Hvala vam za pomoč!

Lep dan vam želi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2007 9:08:40   
Ona22
Tudi jaz sem delala test v ponedeljek, ker sem imela prvi dan zadnje menstruacije 16.6, pa je bil prav tako plusek user posted image .  Kar zanimivo videt, kaj? Najraje bi celem svetu že povedala, pa sva se z  mojim odločila da počakava še malo. Kdaj mislite da je pa pravi čas da poveš domačim in bližnjim prijateljem?
Lepo user posted image  ti želim

Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2007 9:22:31   
Zofy
Jaz se vam tudi pridružujemuser posted image user posted image . Zadnja M  je bila 18.6., včeraj pa je bila rahla, ampak lepo vidna user posted image user posted image . Seveda jutri ponovim še s CB - ziher je ziher.user posted image

Midva greva ravno na dopust za 2 tedna in bova mojim in njegovim povedala, ko se vrneva. Takrat bom v 7-8 tednu (juhu). Prej jim v vsakem primeru ne bi povedala, ker se mi zdi še prezgodaj. Enkrat se mi je namreč že zgodilo, da sem naredila 2 testa, oba pozitivna, pol pa čez 4 dni user posted image . Do nuhalne pa nikakor ne mislim čakat, to je pa že predolgo zame, ne bom zdržala user posted image .

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2007 10:54:58   
baja*
Čestitke vsem trem nosečkam! user posted image user posted image user posted image
Pri meni je tudi bila rahla črtica, zdaj pa že 6 tednov cartam.user posted image
Sončica27, če še ne jemlješ folne, idi čimprej v lekarno (jaz sem jemala Tifol, ostale vitamine komot dobiš z zdravo prehrano). Pa saj veš, jej za dva ampak samo po kvaliteti, ne kvantitetiuser posted image . Pa nič bifteka, majoneze ipd.

Vsem trem želim lepo in srečno nosečnost!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.7.2007 11:13:08   
mala pikica
Kar tri nove nosečke!!! Čestitke vsem user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.7.2007 14:35:00   
Nasy
user posted image user posted image user posted image Najprej čestitke!
Sprašuješ, kdaj povedat..jaz ne bom do nuhalne, ker me je preveč strah..smo se že veselili, pa sem potem čez 14 dni šla na čiščenje tako, da naju je to lepo izučilo. Tako mi je tudi G svetovala. Srečno!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.7.2007 14:39:31   
ajtak
user posted image , kar tri user posted image  na en mah user posted image .

Vsem zelim lepo nosecnost, midva sva zelela pocakat do prvega pregleda, ko bi bila noseca cca 8t, potem sem mela pa take slabosti, da sva povedala ze v 6t, se pravi kak teden po user posted image user posted image  user posted image .

Hvala bogu ni bilo nic narobe in sem sedaj v 22t user posted image .

Veselo user posted image  vsem!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.7.2007 16:33:50   
Zofy
Joj Nasy, a po nuhalni si šla na čiščenje? To pa ni fajn user posted image user posted image .
Jaz bom do nuhalne tudi ziher počakala, preden bom v službi in širšem krogu povedala, samo mojim in njegovim staršem pa 3 najboljšim prijateljicam, pa bom prej, ker ne bom zdržala...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.7.2007 18:41:44   
Nasy
Ne, takrat nisem prišla do nuhalne. Zdaj sem noseča po operaciji pregrade in pravim, da zdaj pa počakam, da povem. Vejo samo tisti, ki so zares tiho, moji kolegici, od tega je ena soseda mojih, moj možek seveda in moja sestra..pa kolegica z RR in ve, ki to berete. Po mojem ni pametno vsem povedat. No, vsak nardi po svoje. Saj ,eni bo tudi ful težko lagat, k naša mati ful sprašuje, kaj je narobe, ker sem na bolniški, zdej sva pa še dopust odpovedala..že res, da živimo 100km narazen, ma sej veš, mame imajo nos za take stvariuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.7.2007 21:03:15   
lunca2
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Lepo in mirno user posted image   vam želim, ter zdravega user posted image .

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 18.7.2007 21:04:45 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.7.2007 11:51:32   
lina10
Da se vam še jaz pridružim ZM sem imela 16.6. s tem da sem imela inseminacijo,sestra mi je rekla da naj se oglasim 17, dan po inseminaciji,če ne bo M za odvzem krvi jaz sem odšla pa že kar 15.dan po treh urah sem poklicala za izvid in potrdili so da semuser posted image  hormon naj bi bil še malo nizek ampak vseeno sem nošečka in to zelo srečnauser posted image  čeprav še sama ne morem verjeti da je uspelo sem naredila še doma test čez en teden in je v sekundi mi pokazal močan plusek,sem zelooo vesela upam,da bo vse o.k. .Pregled imam šele 7.8. takrat naj bi bila noseča 8.tednov in naj bi se že videlo.Počutim se kar v redu pra me malo bolijo pa opazila sem da nimam veliko apetita,žejna sem pa nonstop.
V sem ki ste nosečke pa želim lepo in zdravo nosečnostuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 19
19.7.2007 12:17:27   
kepica
user posted image Čestitke user posted image . Smo pa zelo skupaj. Tudi jaz sem test delala ta teden in sicer v nedeljo. Sicer imam ZM 10.6 ampak imam zelo dolge cikle, tko da smo kar skupaj. Se beremo pri marčevkahuser posted image  Lepo nosečnost vam želim!
lp,kepica

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.7.2007 7:36:14   
sončnica27
Dobro jutro!

No, jaz sem se naročila na prvi pregled, ki ga imam 10. avgusta. Taktrat bom v 8. tednu. Sicer se pa še kar dobropšočutim, le zjutraj mi je občasno slabo, pa tudi če dan, če sem preveč na soncu. Skozi pa tudi čutim nek čuden občutek v trebuhu. Ne znam opisati ali je to bolečina, ali špikanje, pa čutim kot da bi me jajčniki boleli. A je to normalno?? Kakšne izkušnje pa imate ve?

Nas je pa kar nekaj, ki smo zelo blizu po nosečnosti, ne? user posted image

Čestitke vsem in lepo nosečnost želim!

Neposredna povezava do sporočila: 21
20.7.2007 7:49:13   
Nasy
Jaz bi morala biti v 8. tednu, ko sem bila na pregledu, sicer G ni nič rekla, videla sem utripat srček. Drugi večer sem bila zaradi izcedka na urgenci, mi je tam G rekla, da je to šele 6-7 tedenuser posted image , pa da je plodek manjši in da je do oploditve prišlo kakih 14 dni po O. Kako je pa pri moji, no nadomestni G bilo videt 11 mm, tle pa 8?
V glavnem, znake mam čist vse, kar se jih da imet-od slabosti, špikanja,zaprtosti,  utrujenosti, vonjav..

Neposredna povezava do sporočila: 22
20.7.2007 10:43:44   
Zofy
user posted image user posted image user posted image user posted image Juhuhu, čestitke vsem nam. Znaki (slabosti, bolečine, špikanje) gor ali dol, važno, da nam je ratalo in smo končno srečke user posted image .
Lepo se imejte, se beremo pri marčevkahuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.7.2007 15:44:58   
lina10
Me zanima, kakšne imate znake nosečnosti pri meni  me bolijo samo prsa in to na dotik pa napihnjena se počutim,slabo mi ni nič pa občasno me pika v spodnjem delu ne močno,drugače pa nimam kakšnih posebnih znakov počutim se odlično vsake toliko časa me zaskrbi dali je vse v redu ampak me kmalu mine.Prvi pregled imam šele 7.08. takrat bom v 8.tednu in se mi tako vleče in upam,dase bo takrat že kaj videlo.user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?