Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: AVTOSEDEŽI MAXI COSI ALI ROMER? 16.7.2007 11:25:55
|
|
|
|
Blink1
|
Mi smo z Maxi cosi zelo zadovoljni. Do zdaj smo imeli jajčko in 2 avtosedeža, ki ju še vedno uporabljamo. Se mi pa zdi, da sta obe znamki približno enaki po kvaliteti, tako da kupi tistega, ki je v akciji...
|
|
RE: AVTOSEDEŽI MAXI COSI ALI ROMER? 16.7.2007 13:08:28
|
|
|
|
smigli
|
Jajčko smo imeli maxi-jevo, medtem ko smo sedaj prešli na RECARO in smo z njim zelo zadovoljni, nas je prepričala predvsem varnostna stopnja, cena mi je bila zanemarljiva, ker z varnostjo se ne radi hecamo. lp
|
|
|
|
RE: AVTOSEDEŽI MAXI COSI ALI ROMER? 16.7.2007 13:48:06
|
|
|
|
Miška76
|
Mi imamo MAXI COSI Priori, pa smo z njim zelo zadovoljni, predvsem je enostaven za prestavitev iz enega vozila v drugo vozilo.Drugi razlog pa je test o varnosti, ki je nas prepričal za nakup.
|
|
|
|
RE: AVTOSEDEŽI MAXI COSI ALI ROMER? 17.7.2007 13:14:52
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: smigli30@email.si Jajčko smo imeli maxi-jevo, medtem ko smo sedaj prešli na RECARO in smo z njim zelo zadovoljni, nas je prepričala predvsem varnostna stopnja, cena mi je bila zanemarljiva, ker z varnostjo se ne radi hecamo. lp Pol nisi preveč testov pregledala, kaj? Kolikor sem jaz videl varnostnih testov Recara me niso ravno navdušili.
|
|
|
|
RE: AVTOSEDEŽI MAXI COSI ALI ROMER? 17.7.2007 20:39:34
|
|
|
|
eya
|
Mi smo tudi zadovoljni z Maxi cosi, se boš pa res morala sama odločit med tema dvema, mislim, da sta glede varnosti pa zelo podobna.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?