Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se splača v Avstriji špecerijo kupovat? 16.7.2007 23:20:29
|
|
|
|
Olivija
|
kolikor se spomnim se ne splača, mi kupujemo samo te zadeve, ki jih pri nas ne dobiš: - Malteser čokolado in Almdudler
|
|
|
|
RE: Se splača v Avstriji špecerijo kupovat? 17.7.2007 9:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da se ne splača, vsaj kolko sem jaz videla so cene za živila bolj ali manj enaka. Kaj se pa tiče kakšnih pralnih praškov, plenic...to se pa splača tam že zaradi boljše kvalitete kupovat - vsaj tako pravijo tisti, ki imajo s tem izkušnje. Baje delajo te stvari za Avstrijce Nemci, za nas pa Poljaki. Če rabiš kake take stvari pa jih pač kupi tam.
|
|
|
|
RE: Se splača v Avstriji špecerijo kupovat? 20.7.2007 14:11:39
|
|
|
|
s.
|
Odvisno kje kupuješ. Jaz grem večkrat v Penny market, kjer dobiš tudi zelo ugodno, če hodim mimo. Pač malo poglej. Pa tudi v Billi se splača kupovat znamko Clever.
|
|
|
|
RE: Se splača v Avstriji špecerijo kupovat? 20.7.2007 15:04:50
|
|
|
|
2mama
|
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_ Kaj se pa tiče kakšnih pralnih praškov, plenic...to se pa splača tam že zaradi boljše kvalitete kupovat - vsaj tako pravijo tisti, ki imajo s tem izkušnje. Baje delajo te stvari za Avstrijce Nemci, za nas pa Poljaki. Če rabiš kake take stvari pa jih pač kupi tam. DRZI KOT PRIBITO! Temu bi dodala se Pril, vse sorte mehcalcev in cistila (so ekolosko neoporecna, kar ne mores rect za poljske, slovaske in madzarske izdelke).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?