|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zibali bomo
19.7.2007 14:15:46   
pika30
user posted image  user posted image  user posted image  Čestitam,preživljaj lepo user posted image .

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 51
19.7.2007 22:08:19   
mojca345
BRAVO, BRAVO BRAVO KEPICA !

UŽIVEJ ČIM BOLJ ! TKO SE MI ZDI, KO SEM BRALA TVOJ POST, K DA LEBDIŠ, NE PA HODIŠ !

user posted image user posted image user posted image

LEBDIŠ OD SREČE ! VSAKI PRIVOŠČIM TA FEELING ! BABE, SAME LEPE STVARI NAS ČAKAJO ! SAM POZITIVNO JE TREBA RAZMIŠLJAT ! IN SE IMET RAD !

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kada)
Neposredna povezava do sporočila: 52
20.7.2007 7:20:10   
kepica
Punce user posted image  hvala za vašo vzpodbudo in čestitkeuser posted image  
Čeprav sem se preselila na forum Nosečnost, nisem pozabila na vas. Še vedno držim pesti za vse, ki komaj čakate na user posted image  in še vedno vsak dan pogledam, če je kakšna nova nosečka.Težko se ločim od vas, ker smo bile toliko časa skupne borke. Vem, kako je, ko čakaš na user posted image , zato upam, da se mi kmalu pridružite na forumu Nosečnost.
lp,kepica

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 53
20.7.2007 11:15:55   
amaya
čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu kada)
Neposredna povezava do sporočila: 54
20.7.2007 14:55:18   
girly
kepica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo in prijetno user posted image  pa enga super crtkanga user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
20.7.2007 18:43:41   
mojca345
user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   želim ČIM VEČ user posted image user posted image  IN ČIM VEČ user posted image user posted image user posted image

ZDRAVEGA DOJENČKA IN MIRNO NOSEČNOST TER ČIM VEČ LJUBEZNI !

(odgovor članu kada)
Neposredna povezava do sporočila: 56
20.7.2007 18:48:50   
Zvezdica
Kepica, ČESTITKE:)
Upam, da bom tudi sama lebdela na morju 25/7user posted image . Ravno danes sem si kupila CB če slučajno ne bo user posted image .

Uživaj nosečnost in pazi na svojo pikico.

LP
Sandra

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 57
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.