|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče zelenjave
15.7.2007 22:53:43   
razigrana
Ali ima oz je imela še katera podoben problem in kako ste ga oz ga rešujete. Mi smo začeli z uvajanjem GH pri 5,5 mesecih. Začeli smo s sadjem. In danes pri 7-ih mesecih mali ni pojedel niti 5 žlic zelenjave. Enastavno se mu dviguje, ko mu jo ponudim. Pa to čisto vsa. Sem že čisto obupana. Z glutenom in mlečnimi izdelki sem hotela počakat še nekaj časa, ampak mu bom očitno vse ponudila prej, če bom hotela da je še kaj drugega kot sadje.

Prosim za vaša mnenja in pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče zelenjave
15.7.2007 23:49:35   
pikapolona2
poskusi mu med sadje zamešat malo zelenjave....pa potem vsak dan malo več....sej korenček in jabolko se fino kombinirata.
ti kar poskušaj pa poskušaj.......meni recimo že dva dni ni hotela zelenjave ki sem jo skuhala, nato pa sem jo nahecala in sem ji najprej dala na žličko malo frutka (ki ga ima seveda rada) in ko je že mislila da bo naslednja žlica zopet sladka je hop dobila zelenjavo in nato zopet malo frutka....ampak na koncu je odpirala usta tudi za zelenjavo in sva pojedli vse...frutka pa ene pet žlic.

Poskusiuser posted image

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 15.7.2007 23:53:10 >

(odgovor članu razigrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2007 23:58:14   
Naja30
Ali pa banano međaj med zelenjavo. Je sladka in imajo potem raje user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2007 7:47:10   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: razigrana

Ali ima oz je imela še katera podoben problem in kako ste ga oz ga rešujete. Naša tudi ne mara zelenjave in problema ga nisem rešla.
In danes pri 7-ih mesecih mali ni pojedel niti 5 žlic zelenjave. Enastavno se mu dviguje, ko mu jo ponudim. Pa to čisto vsa. Sem že čisto obupana. Samo ne obupat. Pač delaj mu to kar je in bo že (če bo) enkrat jedel.
Z glutenom in mlečnimi izdelki sem hotela počakat še nekaj časa, ampak mu bom očitno vse ponudila prej, če bom hotela da je še kaj drugega kot sadje. Sej ni nič narobe, če začneš z mlečnimi izdelki in glutenom. Poskusi, pa boš videla reakcije. Če jih ne bo nadaljuj in morda bo po več okusih tudi zelenjavo sprejel.

Jaz se več ne obremenjujem, če noče jesti. Pač ji dam tisto kar rada je in pika. Kaj bom sebe in njo obremenjevala s siljenem nečesa, kar ne da v usta niti za user posted image
Jaz ji poskusim dat in če ne je, pač ne je...
Na začetku sem ji kuhala namesto kosila (zelenjavni obrok) riž s sadjem in večkrat dala malo korenčka noter, da je pojedla. Drugo zelenjavo, če mešam lahko vržem vse stran. Počasi je začela jesti jogurte, kruh, meso - obožuje... pašto... in preživi tudi brez zelenjave.
Poskusi razne zelenjavne juhice, kjer najprej pocvreš malo čebule in malo soli, da je okusno. S časoma morda bo. Naša na začetku tega sploh ni marala, sedaj pa počasi že tudi to je. Niti juhice (goveje) ni marala, zdej pa ji gre... počasi mu dajaj nove okuse in morda bo kdaj tudi zelenjavo jedu.

Naša ta večja je zrasla zdrava in močna tudi brez zelenjave in še danes (3 leta) jo ne je (na splošno zeloooooo zelooooo malo je). Pa se za to več ne sikiram, bo že. Bistvo, da je zdrava in močna...

Jaz naši 10 mesečnici dajem pa že skoraj vse. Kar imamo mi za kosilo ji dam in če se mi zdi, da ni pojedla dovolj ji dam še riževo-sadno kašico.

No, imam vsaj to srečo, da obe obožujeta sadje.

Pa poskusi mu delati proseno kašo z jabolkom in slivo, sadje z rižem ali gresom... to je nasitna hrana in tudi bogata s koristnimi stvarmi.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu razigrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2007 10:59:24   
nena82
Saj tudi jaz ne maram dosti zelenjave user posted image .
Moja tudi ni marala dosti, pa sem ji v mineštrco zmašala 1/2 sirčka, pa je pomazala porcijo, ki jo še jaz pojem, pa isto skrivala med sadje kak košček zelenjave

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2007 13:25:10   
ajja
Moj user posted image  tudi ne mara pretirano zelenjave. Mu pa zmešam noter malo jabolke ali pa riževe kašice, ki se meša z vodo, in pol kar je.

(odgovor članu nena82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?