|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste za bebico povedale bodočim očkom
8.11.2004 11:50:53   
ksenija.
Kot sem obljubila, bom povedala, kako sem povedala svojemu fantu, da bo postal očka. Sama sem že konec januarja, ko mi je izostala menstruacija sumila, da nama je uspelo. Naročila sem se h ginekologu na pregled, ki me je naročil za ponedeljek 16. februarja, ker sem pa fantu novico hotela povedati za Valentinovo, sem prosila, če lahko pridem že v petek 13. februarja.

Moj fant dela v Ljubljani in pride domov samo za vikende, ker pa je ta vikend (ravno za Valentinovo) imel neko predavanje, sva bila dogovorjena, da pridem jaz v Ljubljano. V petek dopoldan sem bila pri zdravniku, ki mi je potrdil, da sem noseča, potem pa sem se odpravila v Ljubljano, da Damijanu povem veselo novico.

Kako mu bom povedala, sem premlevala že 14. dni prej, ko sem še samo sumila, da sem noseča. Ker zelo rada ustvarjam (predvsem voščilnice), sem si že prej pripravila voščilnico, ki je bila sestavljena iz 4 delov in v sredini zvezana z pentljo. Na prednji strani sta bila narejena dva srčka, ki sta bila okrašena z bleščicami in konturami. Potem se je voščilnica prvič odprla in notri je pisalo:
»Valentinovo je dan ves z ljubeznijo obdarovan…..«
potem je moral odvezati pentljo in voščilnica se je prvič odprla. Znotraj je pisalo:
»…zato se zdi mi prav, da ti na ta dan povem……«
Voščilnica se je spet odprla, na eni strani je bil spet srček, na drugi pa se je nadaljeval verz, ki sem ga sama spesnila:
»…da boš OČKA postal«.

Mojemu fantu se seveda ni sanjalo, da nama je uspelo in da sem že noseča. Zraven voščilnice sem kupila še eno bonbonjero Milka srčki. Ko je prvi trenutek videl voščilnico, je bil prepričan, da je to pač navadna voščilnica za Valentinovo, ki sem mu jo vsako leto naredila. Ko pa je voščilnico prebral, je prvi trenutek ostal brez besed, potem pa so ga oblile solze. Kako se je nadaljeval večer pa si lahko predstavljate. Najprej sva šla na večerjo, potem pa sva se pol noči pogovarjala o najini prihodnosti. Takrat sva tudi že izbrala imena za najino bebico, odločila sva se, da se jaz preselim k njemu in njegovim staršem in takrat sva že začela delati načrte kako bova povedala najinim staršem.

To pa je že naslednja zgodba, za katero bom odprla novo temo z naslovom »Kako ste za bebico povedale svojim staršem«

Kako ste pa ve povedale bodočim očkom???

Če katera želi, ji lahko pošljem slikice voščilnice. Ker vsako leto izdelujem unikatne novoletne voščilnice tudi za prodajo, sem za minimalno ceno pripravljeno izdelati tudi takšno voščilnico.
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.11.2004 11:57:02   
ZARA
oj ....ja kaj ksenija., sej si zelo lepo naredila...
Midva sva bila ravno na dopustu in sem se od soka in veselja s stranisca drla kot nora (da sem noseca-seveda)...sem bla cist presenecena...aja pa CB sem u roki drzala...nic kaj romanticno,hihi...
Starsem povedala kar po mobi-ju se isto uro,ker me je kr razganjal...

papa:rozica:

kolk pa stanejo voscilnice,dej kksno gor v album da mal vidmo...ce lahko??
PLIZZZZZZZ!!!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2004 12:55:59   
Blink1
HI hi .... Moj je vedel prej kot jaz... Takoj ko je M zamujala 3 dni, je izjavil, da sem defenitivno noseča... No, prej sem VEDNO imela M na 17. v mesecu..pa je takoj vedel.

hi hi skoraj bi moral on meni presenečenje pripravit:)

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2004 13:08:49   
Abby
Zanosila sem prvi mesec poskušanja, vendar sem imela še lažno m, ki naju je pravzaprav presenetila. Skupaj sva potem ugibala, kako in kaj, potem pa sem vendarle napravila test in je bil poz. Bodoči ata je bil takrat ravno v službi, zato sem ga poklicala in mu povedala. Testu sicer ni najbolj zaupal, zato je malo izprašal sodelavke, koliko so te reči zanesljive. UZ sličica ga je pa dokončno prepričala.

Drugič: Sumila sem že ob izostanku in sem ga vprašala, kaj pa če...On je bil glede vsega sicer precej mirnejši, kot jaz, tudi potem, ko sem po vrnitvi z dop. napravila test in mu med glasnim hlipanjem pokazala rezultat (bilo je prehitro po prvem, za moje pojme, vendar sem se potem nekako privadila ideji in se začela veseliti novega otročka).

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2004 16:12:13   
BarbaraE
Še moja zgodba: :)
Sama sem 3 dni pred pričakovano M dobila rjav izcedek in sem možu povedala, hja ta mesec spet ni ratalo in bila žalostna. Ko pa naslednji dan ni bilo več tega izcedka, sem se sama pri sebi začela čudit, kaj neki se ta M zdaj gre. In sem čakala na dan, ko naj bi M zares prišla. In sem čakala en dan, pa drugi dan in še tretji dan in je ni bilo. In sem takrat rekla možu, da mi M zaostaja, pa je rekel, ja kako, saj si jo že dobila (po tistem rjavem izcedku mu nisem povedala, da se je nehal, ker še sama nisem vedela, kaj pravzaprav je bilo). In ker sva odhajala na dopust, sem naredila test, da bi pač vedela, čemu se moram izogibat oz. na kaj naj pazim. In pri čakanju na rezultat je bil mož zraven in sva potem kar gledala in gledala tisti 2 črtici. In tako je mož hkrati z mano videl, da sva noseča. :) V dvojini pravim zato, ker se zdaj pozna pri obeh, da čakava na dojenčka - mož je solidaren do mene in gre tudi s kilami gor. :) Njegova najboljša izjava: Od kar je Barbara noseča, meni paše Bali čokolada. :) Očitno bova oba hujšala po porodu. :)

Lp,
Barbara
19t 6/7

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2004 16:33:27   
Jančika_
Moj je meni rekel, kaj boš test kupovala, sej boš vedla, ko boš noseča! Itak nama ni takoj ratalo, M pa sem vedno imela zelo neredno.

Pol se mi je pa enkrat le zdelo, da sem preveč utrujena in da me preveč bolijo prsi, pa sem šla kupit test in sem ga naredila sama, ne da bi mu sploh povedala. Potem pa sem s tisto palčko v roki šla do njega, ko je ravno sedel za kompjutrom in nabijal igrice in sem rekla, čuj, naredla sem nekaj, kar si mi rekel, da naj ne, no, pa sem noseča. Pol me je pa gledal in modro izjavil, sej sem ti rekel. :)-

Romantika pa taka!:)-

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2004 17:15:56   
Anonimen
mi2 sma skupaj naredla test, pa je on prvi pogledal:love:

(odgovor članu ksenija.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2004 17:45:40   
Anonimen
Tudi midva sva skupaj naredila test in skupaj vriskala od veselja.:ups:

(odgovor članu ksenija.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2004 18:03:22   
beba76
Pri nas pa je bilo tako:
Kupila sem kinder jajček (tistega, ki ga imajo poleti v trgovinah - ki se da vzet na dva dela in je na eni strani igračka, na drugi pa čokolada), ga razpolovila, pazljivo vzela ven igrakčo in namesto nje v polovičko nastavila listek, na katerem je pisalo "dragi moj, postal boš očka". Vse sem zlepila nazaj, tak da ni bilo možno kaj posumit. Iz službe sem prišla ob 21.00 in sem nama za večerjo prinesla pico. Medtem, ko sem jo grela, sem mu rekla, naj se posladka s čokoladico. Pa bi skoraj vse padlo v vodo, ko je rekel, da jo bo pojedel po večerji...:zmeden:
Le sem ga pregovorila, da ma čas in naj jo zdaj... Počasi jo je odprl in se najprej "spravil" na igračko. Ko sem videla, kam meri, sam stopila do njega (s testom v žepu). "Ooo, pismo sem dobil..." no, listek je odprl, prebral in me ves presenečen in presrečen pogledal.... Ostal je brez besed, čez čas pa je le spravil iz sebe, če je res. Pokazala sem mu test in s solzami v očeh me je tako močno objel, da me še danes boli...:)-:)-:)-

To je bilo to!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.11.2004 18:07:42   
KIRA
rekla sem mu - med krokodiljimi solzami - da bomo kmalu trije (žal le po telefonu, bi pa rada vidla njegovo reakcijo..)

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.11.2004 18:20:38   
BONI*
Pri meni je pa prav smešno izpadlo vse skupaj. Oba sva zvedela praktično istočasno, s tem da so bili med nama kakšni 4 km zračne linije.
Da razložim. Takrat sem bila že cca 9 mesecev redna obiskovalka foruma Z,O in sem bila negativnih testov in hinavske M že pošteno sita. Tudi upanje na tiste magične črtice je že občasno močno pešalo. Tisti mesec sem bila čisto brez vsakih pričakovanj, vendar sem kar malo iz navade šla vseeno delati test- spomnim se, da zato, da bom lažje pričakala M. In ravno, ko sem čakala na rezultat, me iz službe naGSM pokliče dragi. Jaz se lepo pogovarjam z njem, mimogrede pa grem še na WC pogledati za rezultat. Prej mu sploh povedala nisem, da sem šla delati test. In potem...poglej ga vraga...pa sej to ne more biti res...in se začnem vsa evforična smejati v slušalko in dragemu vreščati nekaj o :roza: črticah. Potem sem odložila slušalko in ko sem čez kakih 10 min končno prišla k sebi, sem ga poklicala nazaj in mu še enkrat lepo povedala, da bo postal očka.
No, sedaj so :roza: že preteklost, PDP pa se bliža z veliko hitrostjo.

Lp, Boni

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.11.2004 18:49:59   
SISI25
Jaz sem razmišljala kako mu bom povedala pa nisem zdržala in sem mu mogla kar po telefonu povedala. Mi je blo vseeno malo žal ampak nisem zdržala od jutra do 4 popoldne. In tudi pol ko sem zvedela, da sta dva sem po telefonu povedala - tu pa je bil v šoku je sledilo par minut tišine, čeprav si je sam zeloooo želel dvojčke.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.11.2004 19:59:56   
Pinja
Jaz sem mu povedala pa šele en teden po tistem, ko sem delala test. Sem hotla počakat, do prvega preglada, pa je pogruntal, da nekaj ni v redu.
Ker sva se takrat ravno selila, sem bila skoz fuuul utrujena, pa skoz sem neki jokala (so hormončki po svoje delal). Zgovarjala sem se, da mi je hudo da se seliva, pa ga nisem čist prepričala.

...pa sem mu povedala takrat, ko sva selila omare. Sem spet začela jokat, pa je znaveličano reku "pa kaj je spet?", jaz pa njemu "kmal bomo trije". Mu je skor omara iz rok padla. Pol sva se ene 5 min. objemala, pol me je pa fajn okregu, da bi mu mogla prej povedat, da me nebi tok obremenjeval (sem se počutila super in omare so mi bile čisto lahke, sem jih z lahkoto nosila :ups: ). Je bil pa ful vesel, ker sva se "matrala" :sloncek: :sloncek: :sloncek: dve leti!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.11.2004 20:01:28   
romta
Jaz sem zanosila na morju :morje: in so mi takoj zrasle prsi pa ful so me bolele. Meni se je kar zdelo kaj je, pa sem hotla malo nakazat dragemu, pa se mu ni nič posvetilo. Seveda mu nisem hotela dajat lažnega upanja, ker si je ful želel otroka, sem raje še malo obdržala zase. Ko sva prišla z morja in bi mogla dobit M, sem mu povedala da mi zamuja 3 dni, je takoj letel po test v lekarno in potem sva ga skupa naredila in bila presrečna. Sedaj sva v veselem pričakovanju9nebesa.
LP Romta

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.11.2004 17:05:03   
SU
Midva pa sva delala test na dan, ko sva se zvečer odpravljala na morje (preventiva, saj znajo biti počitnice s prijatelji tudi kdaj "pijansko razpoložene") :ups: ;) Moj možek je stal pred vrati WCja, ko sem jaz delala CB. Ko so se pojavile :modri: sem jaz komaj dihala in nisem mogla verjet, moj dragi pa se je smejal, ko nor :) in skakal od veselja... Prijeten dogodek, ni kaj!! :)- LP, Saša (18,2/7)

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?

Slovenija. (73%)

Srbija. (0%)

Italija. (0%)

Španija. (0%)

Gruzija. (18%)

Nemčija. (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!