ksenija.
|
Kot sem obljubila, bom povedala, kako sem povedala svojemu fantu, da bo postal očka. Sama sem že konec januarja, ko mi je izostala menstruacija sumila, da nama je uspelo. Naročila sem se h ginekologu na pregled, ki me je naročil za ponedeljek 16. februarja, ker sem pa fantu novico hotela povedati za Valentinovo, sem prosila, če lahko pridem že v petek 13. februarja. Moj fant dela v Ljubljani in pride domov samo za vikende, ker pa je ta vikend (ravno za Valentinovo) imel neko predavanje, sva bila dogovorjena, da pridem jaz v Ljubljano. V petek dopoldan sem bila pri zdravniku, ki mi je potrdil, da sem noseča, potem pa sem se odpravila v Ljubljano, da Damijanu povem veselo novico. Kako mu bom povedala, sem premlevala že 14. dni prej, ko sem še samo sumila, da sem noseča. Ker zelo rada ustvarjam (predvsem voščilnice), sem si že prej pripravila voščilnico, ki je bila sestavljena iz 4 delov in v sredini zvezana z pentljo. Na prednji strani sta bila narejena dva srčka, ki sta bila okrašena z bleščicami in konturami. Potem se je voščilnica prvič odprla in notri je pisalo: »Valentinovo je dan ves z ljubeznijo obdarovan…..« potem je moral odvezati pentljo in voščilnica se je prvič odprla. Znotraj je pisalo: »…zato se zdi mi prav, da ti na ta dan povem……« Voščilnica se je spet odprla, na eni strani je bil spet srček, na drugi pa se je nadaljeval verz, ki sem ga sama spesnila: »…da boš OČKA postal«. Mojemu fantu se seveda ni sanjalo, da nama je uspelo in da sem že noseča. Zraven voščilnice sem kupila še eno bonbonjero Milka srčki. Ko je prvi trenutek videl voščilnico, je bil prepričan, da je to pač navadna voščilnica za Valentinovo, ki sem mu jo vsako leto naredila. Ko pa je voščilnico prebral, je prvi trenutek ostal brez besed, potem pa so ga oblile solze. Kako se je nadaljeval večer pa si lahko predstavljate. Najprej sva šla na večerjo, potem pa sva se pol noči pogovarjala o najini prihodnosti. Takrat sva tudi že izbrala imena za najino bebico, odločila sva se, da se jaz preselim k njemu in njegovim staršem in takrat sva že začela delati načrte kako bova povedala najinim staršem. To pa je že naslednja zgodba, za katero bom odprla novo temo z naslovom »Kako ste za bebico povedale svojim staršem« Kako ste pa ve povedale bodočim očkom??? Če katera želi, ji lahko pošljem slikice voščilnice. Ker vsako leto izdelujem unikatne novoletne voščilnice tudi za prodajo, sem za minimalno ceno pripravljeno izdelati tudi takšno voščilnico.
|