Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najprej sadje ali zelenjava? 14.7.2007 18:19:19
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ma vsak pravi drugače. Eni pravijo, da najprej zelenjava, ker pri sadju se otrok navadi sladkastega okusa, pa noče zelenjave. Drugi spet najprej sadje ker ... Jaz sem najprej začela s kuhanim jabolkom, potem korenjem, bučke, hruška. Je pa enako rad sadje in zelenjavo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2007 20:45:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Najprej sadje ali zelenjava? 14.7.2007 22:04:53
|
|
|
|
Naja30
|
Mi smo tudi mešano uvajali GH. Začela s sokom od korenčka, potem sok od jabolka, potem kuhan korenček, kuhan jabolček, pa tako naprej. Vsaj pravi drugače, ti pa se ravnaj po svojem občutku.
|
|
|
|
RE: Najprej sadje ali zelenjava? 14.7.2007 22:10:53
|
|
|
|
eya
|
Jaz sem najprej uvajala jabolko, nato korenček in naprej v bistvu tako kot je napisala l_p.
|
|
RE: Najprej sadje ali zelenjava? 14.7.2007 22:29:46
|
|
|
|
Mehičanka
|
Najprej sem uvajala zelenjavo, potem pa sadje.
|
|
|
|
RE: Najprej sadje ali zelenjava? 15.7.2007 11:53:42
|
|
|
|
fusia
|
Hvala za odgovore. Bomo najbrž tudi mi kar mešano uvajali, kot večina, očitno. Na to varianto se sploh nisem spomnila. Saj, najbolj me je skrbelo, da ne bo hotel zelenjave, ko se bo enkrat navadil na sladek okus sadja.
|
|
|
|
RE: Najprej sadje ali zelenjava? 15.7.2007 22:50:11
|
|
|
|
razigrana
|
Mi smo začeli z uvajanjem pri 5,5 mesecih. Začeli smo s sadjem. Danes je star 7 mesecev in še ni pojedel 5 žlic zelenjave . Pri drugem otroku sigurno začnem z zelenjavo!
|
|
|
| Stran: [1] |
UUVAJANJE NA KAHLICONANA123ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?2 LETI (
75%)
3 LETA (
22%)
4LETA ALI VEČ (
3%)
Število vseh glasov: 241Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!