|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacijski testi
14.7.2007 15:22:15   
metuLJchy
morda ste se kdaj že pogovarjale o tem, a vseeno vas bi prosila za nasvet..ker sem imela (v tem trenutke ne vem, bi morala na merjenje spet) povišan prolaktin, baje pri meni ni bilo ovulacij. Zato sem se odločila, da ta mesec preiskusim te teste za ovulacijo, da vidim če to drži..kupila sem jih v DM, v škatlici jih je 5. Piše naj bi pokazali ovulacijo 24-48 ur prej...kakšna perioda poskusov bi bila najboljša, 1 test na 2 do 3 dni...ima katera podobne izkušnje, ali so testi zanesljivi...hvala za vsak odgovor..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacijski testi
14.7.2007 16:49:29   
Anonimen
Jaz sem te teste delala nekje 3 mesece, pa čeprav mi je lepo pokazalo da imam ovulacijo in sva z mojim dragim pridno user posted image , žal ni uspelo. Tako, da že lep čas ne zapravljam več denarja zanje.

Ja naj bi bili kar zanesljivi....

Lp

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2007 16:58:16   
Anay
Jaz sem te llističe uporabljala 4 mesece. Nikoli mi ni pokazalo ovulacijo zato sem začela meriti bazalno temperaturo. No sedaj pa ta mesec nisem dobila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2007 13:09:42   
hmm
Jaz sem ta mesec prvič uporabila O teste, kombinirala pa sem jih z merjenjem BT. Porabila sem skoraj dva paketa (predrago, da bi se vsak mesec s tem igrala), saj zaradi zmešane user posted image  nisem vedela kdaj bo O. Najprej se sem testirala vsaki drugi dan, ko pa se je prvič prikazala rahla črtica, pa vsak dan, saj sem čakala na močno črtico, ki je menda edino pozitivna. Sem pa O očitno imela na isti dan kot pozitiven test, saj sem imela že naslednji dan povišano BT, torej mi O ni pokazal vsaj 24 vnaprejuser posted image , pa tudi negativen test. Torej, če bi se testirala samo vsaki drugi dan, pozitivnega testa ne bi videla in bi O zgrešila. Glede zanesljivosti pa, test ti samo pokaže kdaj bo do O prišlo glede na povišan hormon, ni pa garancija, da je do O v resnici tudi prišlo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?