|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   driska
14.7.2007 13:39:48   
2mama
Eden od mojih user posted image user posted image  ima danes ze osmi dan drisko. Ker ni nobenih drugih simptomov (pije in je kot vedno, spi lepo, je razigran, dobre volje), se pac nismo prej spravili k pediatrinji (se pa bomo v ponedeljek). Nismo uvajali nic novega za jest. Zjutraj in zvecer jesta cokolesnik ali medolino, za malico sadje (zdaj mu pac dam vsak dan banano), kosilo normalno, popoldne puding ali skutka. Pijeta pa oba ogromno - za pit jima dajem samo caj (cist malo sladkan). A katera ve, zakaj bi lahko imel drisko? (no, ce bi bil kak virus, bi se ga najbrz zdaj ze tudi bratec nalezel, se vam ne zdi?) stara sta 13 mesecev.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: driska
14.7.2007 16:29:43   
eya
Kolikokrat na dan pa kaka? Ker za drisko gre, ko kaka velikokrat in res tekoče. A zelo smrdi?

Možno je, da gre za kako črevesno okužbo, a jaz nisem slišala za nič določenega, da bi razsajalo. Edino to je zelo čudno, da traja že 8 dni.

Dobiti mora pa vsaj liter tekočine na dan (predvidevam, da ima okoli 10 kg), + deci za vsako drisko.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2007 19:33:54   
2mama
eya, bojda razsaja tu pri nas v grosupljem. pije hvala bogu res ogromno, skozi se naliva. ima 11 kg.
smrdi na kilometer, kaka pa dopoldne tudi na pol ure, popoldne se malo umiri. danes celo tako, da je zdaj popoldne kakal dvakrat cist normalno. bo pa spet jutri dopoldne isto sr..., je bilo ze zdaj parkrat tak, da sem si popoldne oddahnila, ok, to je bilo to, potem pa zjutraj spet na novo.
a ves morda, kako se zdravi take crevesne okuzbe?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2007 20:26:22   
Antigona
Kadar gre za drisko ne smejo jesti mlečnih izdelkov, daj mu kake bolj suhe stvari (grisine ali albert kekse). To je meni pediater ponavadi rekel kadar je imel drisko. Pa čaj iz suhih borovnic je moral pit, ampak mi ni nikoli ratalo da bi ga spil vsaj požirek...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2007 21:10:20   
Anonimen
Ja, probaj se izogibat mleka. To res ni najbolj priporočljivo, če ima drisko.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2007 21:16:15   
bt08
Men je tamalček dobu drisko ko smo okoljje zamenjali,kak izlet ali podobno.pediater mi je rekel nič mlečnega,piškote,palčke,pa kr navaden borovničev čaj sem skuhala,pil pa vodo navadno.Pa je pomagalo,mel jo je pa tam 5 dni,ko je začel pit čaj ( mal sem sladkala ),se je pa ustavilo.
Probej!Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2007 22:02:43   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: 2mama

a ves morda, kako se zdravi take crevesne okuzbe?

Žiga je bil zaradi ene take dva dni hospitaliziran na Infekcijski. Je imel tako drisko, da je skoz kakal, pa ful je smrdelo. Čeprav sem ga takoj previla, je imel čisto rdečo rito, da mi je tulil, ko sem ga previjalauser posted image  Pa dve infuziji je dobil, da ne bi dehidriral.

No, na infekcijski ni imel nobene posebne diete, mlečne izdelke je tudi normalno dobival (za zajtrk in za malico). So mi pa rekli, da naj pije malo sladek sok in da mu lahko dam slane palčke-obpje za vračanje elektrolitov.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!