Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Začenjam te razumet, Raho :-) 14.7.2007 0:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dons sm šla mal po razprodajah... kr tko... da mal pogledam, kakšna nej bi bla zdej moda... in da če po čudežu najdem kej, kar mi ustreza, pač kupim... In tako sem med sprehajanjem po trgovinah v BTC-ju v hali A v kleti naletela na eno štacunco, katere ime sem kar pozabila, ko sem zagledala njihovo ponudbo... čevljev, seveda... nisem frik na čevlje (jaz sem na torbice), ampak ko sem pa to zagledala, so mi pa oči iz jamic padle... skoraj, no... takšni komadi, da... jao... srebrni, zlati, rdeči, modri, mavričasti, s kamenčki, s paščki... da ne veš, kaj bi... Cene pa čist u redu - 3/4 čevljev max. 40€, ostali do 60€... začetna cena pa 6 €!!!... Ko sem končno odšla ven s parom srebrnih natikačev, sem se spomnila nate, Raho... da zdaj pa lahko začenjam razumeti, kako je lahko nekdo blesav na čevlje... tukaj imajo tako lepe, da jih je kar greh na noge dat... Jutri grem še po zlate.
|
|
|
|
RE: Začenjam te razumet, Raho :-) 14.7.2007 8:10:36
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Iiiii Kerensita, kako luštkano! Kako je pa cena srebrnih natikačev?
|
|
|
|
RE: Začenjam te razumet, Raho :-) 15.7.2007 22:56:30
|
|
|
|
Maleal
|
A se sme seksat na dekliščini? :-) S kom,če pa bote same babe? Ali ti bodo striptizera pripeljale?
|
|
RE: Začenjam te razumet, Raho :-) 16.7.2007 2:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa A se sme seksat na dekliščini? :-) S kom,če pa bote same babe? Ali ti bodo striptizera pripeljale? Kaj pa ti svinjaš tukaj po temi, ki nima nobene zveze s tem? Drgač pa - ne. Enga si bom pripeljala za darilo.
|
|
|
|
RE: Začenjam te razumet, Raho :-) 16.7.2007 2:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Kako je pa cena srebrnih natikačev? Celih 6 €. Če me ne bi Kamikaza nazaj držal, bi pa... eh... bi pa postala Raho vsaj za pol ure...
|
|
|
|
RE: Začenjam te razumet, Raho :-) 21.7.2007 8:12:24
|
|
|
|
Nasy
|
ja kaj pa slike, da vidmo, kaj si kupla, ne?!
|
|
RE: Začenjam te razumet, Raho :-) 21.7.2007 8:22:58
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Hočmo slikco Kerensa,prej jih ne smeš na nogo dat.
|
|
|
|
RE: Začenjam te razumet, Raho :-) 23.7.2007 22:55:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč ne bo s slikco do nadaljnjega. Kot prvo od selitve dalje ne najdem kabla od digitalca, kot drugo je šel pa danes še monitor v ku***. Tko, da... ko bo vse popravljeno in najdeno, pa lohk. Da jih pa do takrat ne bo obula... ja, valda!
|
|
|
|
RE: Začenjam te razumet, Raho :-) 23.7.2007 23:04:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa In tako sem med sprehajanjem po trgovinah v BTC-ju v hali A v kleti naletela na eno štacunco, katere ime sem kar pozabila, ko sem zagledala njihovo ponudbo... Da me fentaš, pa se ne bom imena spomnla... Ampak ko prideš pri vhodu A1 noter v pritličje, se takoj po štengah spustiš dol v klet in potem zaviješ desno. Cca. 50 m po hodniku in trgovina je na levi strani, ima pa tri izložbe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?