|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katera hrana....
13.7.2007 13:37:14   
sju
zanima me katero hrano vi vzamete s sabo če greste za cel dan z doma...da ne rata postana

Hvala!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katera hrana....
13.7.2007 13:42:14   
Anonimen
Sendviče, pa roštilj za čevapčiče, če gremo na piknik, če ne pa se ustavimo na kakšni pici. Pa kakšno koka kolo za malega, za nas pa pir.

(odgovor članu sju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2007 13:45:22   
hariba
sadne kašice, fruchtczverge,jogurte, pudinge, odvisno od starosti otroka. Če pa je možnost segrevanja kamor grem pa lahko tudi mesne in zelenjavne. Sem pa kdaj tudi zenjavno juho dala v plastično posodico za shranjevanje živil, to pa v aventovo termo torbico. Je kar nekaj časa toplo ostalo.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2007 14:16:03   
sju
smo šele začeli z gosto hrano...starost 5mescev :)

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2007 14:33:37   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Sendviče, pa roštilj za čevapčiče, če gremo na piknik, če ne pa se ustavimo na kakšni pici. Pa kakšno koka kolo za malega, za nas pa pir.

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2007 14:34:36   
kjava
Aja, mi bi kešn frutek.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2007 14:36:27   
trinityslo
Najbolj preprosto za zacetnike ti je s seboj vzeti kak frutek. Nekaj kar ste ze jedli. Lahko si pa vzames s seboj samo banane, jih ni problema na poti mimogrede pripravti. Mi nikol nismo kompliciral glede tega

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2007 14:58:19   
livia
To je glih obdobje, ko je malo kriza za cel dan it nekam v naravo, ker nimaš mikserja, še ne je jogurtov in skut, pa kruha, tako da ti ostanejo edino kašice, ali kaka banana.

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2007 15:03:57   
barbi007
albina, nimaš pametnejšega dela kot norije klamfat tu na forumuuser posted image ???

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2007 15:58:09   
lojzika
Banane pa kake kekse pa ZIZO pri 5 mesecih user posted image

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2007 21:54:25   
eya
V tej starosti se je še tako samo dojil. Kasneje pa sem tudi jaz kupila kako že pripravljeno kašo.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.7.2007 22:09:57   
Naja30
Pripravljene kašice, jogurte... Banana je res fajn, ne rabi pripravljanja.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2007 11:23:00   
Anonimen
albina, nimaš pametnejšega dela kot norije klamfat tu na forumu ???

Zakaj norije? Saj pa ni nič povedala, koliko je otrok star, če ne bi bila na forumu uvajanje goste hrane, sploh ne bi vedela, da sprašuje za otroka user posted image  In nekateri otroci že kmalu začenjo z gosto hrano, tako da pri semih, osmih m lahko jedo že skoraj vse, kar sem napisala. Sem zdaj jaz neumna al kaj user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.7.2007 22:25:48   
Anonimen
meni se to ne zdi tako čudno, ker moja tamala je bila pri 11 mesecih in še zdaj je, nora na čevapčiče, meso raznorazno, kure in tudi pico rada je.....vem da sem jaz kriva ker sem ji dala to za probati, zdaj pa ne mara drugega.

pa nora je na hrenovke, kruh pa ven iz ust meče če ji ga dam

saj vem da me boste kregale, je to kar jaz, vem da ni zdravo, ampak to ima zelo rada

no, coca cole pa res ne pije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.