|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bulica pod pazduho
13.7.2007 13:05:37   
Barbs
Živjo; mene pobira od skrbi - naša pediatrinja je na dopustu, Aleksu pa sem včeraj zvečer zatipala pod desno pazduho majhno bulico - kot grahek. Bulica je pod kožo in če jo rahlo pritisnem, se mi izmuzne - ni fiksirana. Koža ni nič pordela, Aleks ni prehlajen, nima vročine , skratka je čist ok. Bi kljub temu, da je drugače zdrav, to lahko bila otečena bezgavka? Ima katera pri tako majhnem otročku (14mesecev je bil star) kakše izkušnje s tem?

Itak da bova šla k zdravnici drug teden, ko pride, k dežurnemu za odrasle se mi ga zdi zdaj brezveze vozit, ker se drugače dobro počuti - ali naj ga vseeno? Al kaj...user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bulica pod pazduho
13.7.2007 13:07:12   
Lunca1
A tvoja pediatrinja nima nikogar, ki bi jo nadomeščal med dopustom?

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2007 13:09:06   
Barbs
Joj, ne me sekirat zdaj s tem, že tako sem na trnih...ne nima, ker pač nismo iz Ljubljane.... je edina pediatrinja in če je ni, je treba otroka peljati k zdravniku za odrasle...

Pa saj nisem vprašala glede nadomeščanja zdravnice...user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2007 13:19:33   
Naja31
Ja, verjetno je zatečena bezgavka.
Je bil kaj bolan, pa mogoče še ni šla nazaj?

Moj fantek je imel kar dolgo časa zatečeno bezgavko za ušeskom, pa sta dve pediatrinji rekli, da je to normalno, da pač majhni dojenčki lahko imajo to. Ampak moj je bil takrat precej mlajši od tvojega otroka.

Se je to zdaj pojavilo "čez noč" ali mogoče misliš, da je tam že dalj časa pa prej nisi opazila?

Če je tvoja pediatrinja nazaj v ponedeljek, potem počakajte do ponedeljeka. Če pa je še cel teden ne bo, bi pa jaz poiskala drugega zdravnika. Za vsak slučaj.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2007 13:41:17   
DANVARI
Da te malo pomirim, mogoče je pa samo zamašena lojnica.
Jaz sem jo imela pred leti in sem vsa panična letela do zdravnice s skrbjo da imam raka na dojki/bezgavki, pa me je pomirila, da je verjetno zamašena lojnica od deodorantov. V tej vročini se verjetno veliko poti in se lahko kaj takega zgodi.
Tako da, ne skrbi preveč, spremljaj če se poveča oz če bo dalj časa potem je kaj drugega ampak prvo pomisli na tako manj kritično in bolj verjetno zadevo, če je čisto pod koži in ti "beži".

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2007 13:58:40   
Naja31
ampak prvo pomisli na tako manj kritično in bolj verjetno zadevo, če je čisto pod koži in ti "beži".

Saj "če beži" potem mogoče res ne more biti bezgavka. user posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2007 14:52:46   
Nika v službi
Ja, zelo verjetno zamašena lojnica.

V tvojem primeru bi jaz poklicala zdravnico za odrasle in opisala situacijo, potem pa naj sama presodi, če se pridete pokazat ali ne. Tako bi naredila jaz, kako se boš pa sama odločila, je tvoja stvar.

Vse dobro!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2007 15:07:51   
mika
Ja, zelo verjetno zamašena lojnica.

jaz sem imela 3x takšno bulico in je bila zamašena lojnica. mislim, da mi je zginila nekje v 3-4 dneh.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2007 21:21:25   
eya
Za vse take male bulice nas menda nič ne rabi skrbet. Lahko je bezgavka ali lojnica. Problem je edino, če se ta začne večat.

Pa bezgavke so lahko povečane, čeprav otrok ni nekaj fajn bolan, lahko je menda že kak pik komarja zadosti, da se bezgavka malo poveča.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Kje ste si "spletli gnezdo"?
frufru

na svojem (45%)

pri svojih starših (20%)

pri njegovih starših (26%)

podnajemnik (10%)

Število vseh glasov: 358

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!