Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
plenica nam je eksplodirala! 13.7.2007 12:02:40
|
|
|
|
živa
|
Svašta! Zjutraj gre moj mož previt otroka, ki se je ravno dobro zbudil. In ugotovi, da mu je plenica eksplodirala na ritki! Ok, res mali ogromno pije, mogoče se je v posteljici tudi premetaval, vstajal in se vsedal, nekako razumem, da plenice prepustijo mokroto, ampak da plenica od 15 kg naprej (naš 17-mesečnik ne vem, če jih ima 12) dobesedno eksplodira oz. razpade ?!? Mislim, da je bila Műllerjeva Beauty baby (morda pa Hoferjeva, tudi največja št.). Malega sva slekla nad košem za smeti in jaz sem potem gel še brisala povsod po tleh . Ma ne vem no, ali imamo mi res smolo s temi plenicami ali kaj ? Lp, živa
|
|
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 13.7.2007 12:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Bogi malek in boga mami in ati, ki sta imela dosatno delo - čiščenje. Moje mnenje - mal denarja, mal muzike. Lahko pa samo, da si ena izmed milijon, ki ima to nesrečo.
|
|
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 13.7.2007 12:26:39
|
|
|
|
bt08
|
Bogi ste,to pa še nisem doživela,res da uporabljamo Pamprske,imej je že tok mokro da je bila kot balon da bi mel na riti,ampak da bi eksplodirala .Hudo res!Bogi otroček,to vem da je čudno gledu kaj se dogaja dol na njegovi majceni ritki.
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 13.7.2007 12:41:38
|
|
|
|
Gordana-3
|
očitno vaš fantek dosti lula. mi sedaj že pri drugi pupi uporabljamo plenice iz mullerja in nikoli ni še nobena eksplodirala, tud če jo je imela ta mala celo noč gor, potem pa se je še zjutraj pokakala v njo. in pri mullerjevih plenicah ne drži to, da malo penez malo muzike.
|
|
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 13.7.2007 12:44:31
|
|
|
|
honey
|
Tudi mi smo imeli vedno Mullerjeve plenice in res, da je včasih zjutraj tehtala celo tono, ampak eksplodirala pa res ni nikoli. Pa tudi premočile so zelo redko, v nasprotju s Pampers Sleep & Play (ali karkoli že so), ko sem ga morala že ponoči preoblačit in je bilo zjutraj spet čisto mokro. Mogoče je imel revček res smolo, da ste nabasali na kakšno tako rundo.
|
|
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 13.7.2007 13:05:21
|
|
|
|
Blink1
|
Mi imamo sicer Pamperske, ampak se je tudi zgodilo, da je gel prišel skozi. Sploh zjutraj, ko je bia plenica res polna.
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 13.7.2007 13:09:22
|
|
|
|
ery
|
ja bogi mali pišek. Jaz sem imela Pamperske, pa DM-ove, ampak čez Mullerjeve jih ni!!! So zelooo poceni, ampak najboljše! Zdržijo celo noč, so polulalne, pokakane, ampak nikoli, res nikoli, še ni skoz prišlo. Tko da jih lahko samo pohvalim.
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 13.7.2007 13:16:06
|
|
|
|
Naja31
|
Nam se je to do zdaj zgodilo 2x, pri pamperskah. Res je neprijetno ko moraš potem tiste kuglice gela okrog pobirat pa z ritke dol brisat. Mislim, da nima veze s tem, da je bila prepolna, saj bi potem vsako noč eksplodirala. Po moje je vsake toliko kakšna plenica slbaše kvalitete, ali kje kakšen rob ne drži dovolj močno in potem poči. Preden se mi je to sami zgodilo, sem vedno mislila, da je to nemogoče, potem sem pa videla
|
|
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 13.7.2007 13:37:31
|
|
|
|
smigli
|
Mi uporabljamo pamperske in so ok, sm pa že imela hugis, ki sm jih podarila nečakinji, da jih je imela kot igračko za punčke. Vpojnost ni bla tolk problem, kot to, da je bil sine vsa ožuljen.
|
|
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 13.7.2007 13:43:24
|
|
|
|
Maleal
|
Nam se je to pri navadnih pamperskah zgodilo.tak da ni to malo dnara,malo muzike.Sedaj pa imamo čez noč active fit in se nam to še nikoli v dveh letih ni zgodilo.
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 13.7.2007 15:26:52
|
|
|
|
livia
|
Zato pa mi uporabljamo izključno Pamperske Activ Fit za čez noč.
|
|
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 14.7.2007 13:33:35
|
|
|
|
2mama
|
nam so eksplodirale DMove. ko se je zgodilo veckrat, sem jih nehala kupovat in pristala pri pamperskah (again). sem pa predvcerajsnjim za probat kupila Lidlove. in so zakon. da ne govorim o tem, koliko so cenejse, kar se pri cca 300 plenicah na mesec (imam pac dvojcka) hudo pozna.
|
|
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 15.7.2007 11:23:21
|
|
|
|
SašaR
|
Ne bom komentirala, ker so nam nekaj časa delale to pamperske. Pa ne tiste ta najcenejše. No comment. In vsa packarija.
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 2.8.2007 21:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgleda da fraza "mal denarja, mal muzike" ne velja več.
|
|
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 5.8.2007 22:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
to se je nam zgodil z Pamperskam. Nkol nam pozabila k sem prov trapast gledala gune kotaleče se kuglice gela
|
|
|
|
RE: plenica nam je eksplodirala! 6.8.2007 13:41:55
|
|
|
|
živa
|
Sem spet kupila Pampers active Fit, ker me je mož nakuril, da je to zato, ker kupujem največji klump (recimo cenejše Műllerjeve ali Hoferjeve plenice), pa sem rekla ok, bom kupila najdražje, pa bomo še enkrat videli. Ko mu je tudi ta ekplodirala na ritki, nima več argumentov in imam mir . Težave pa še vedno nismo povsem rešili. Zdaj malega ponoči goljufam, tako da mu dam v flaško le po kak deci tekočine. Včasih hoče še, včasih pa deluje in tako manj popije in posledično manj lula. Lp, živa
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?