|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   služba
13.7.2007 8:34:50   
Anonimen
pred 14 dnevi sem začela hodit v službo.....prve dni vsi prijazni...sedaj pauser posted image user posted image opravljajo drug drugega,ko se moram štempljati ko pridem v službo sem pred dnevi imela +4ure sedaj imam -5min...vsak dan hodim v službo prej 10min prejuser posted image user posted image delati moram stvari za katere se nismo dogovorili.....
ta služba mi res ne odgovarja....
zanima me slednjeuser posted image
če sama zapustim službo ali se lahko prijavim nazaj na zavod in če bom dobila socialno pomoč
ali v delovno knjigo napišejo da sem dala odpoveduser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: služba
13.7.2007 8:36:47   
Anonimen
mislim da na zavod ne moreš več nazaj, ker si prekinila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2007 8:37:06   
Anonimen
Če daš odpoved ti ne pripada nobena denarna pomoč ne iz zavoda ne iz CSD.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2007 8:40:27   
Anonimen
kako pa vejo da sem dala odpoved

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2007 8:40:55   
Anonimen
Pa saj imaš verjetno za določen čas in malo potrpi. ta čas si pa probaj najti kaj drugega. Je pa res hudo delati v takšnem kolektivu in sploh če si na novo te izkoriščajo kolikor te lahko in ti dajo še dodatna dela za opravljat. upam, da si najdeš kaj boljšega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2007 8:45:50   
lemavrica
V primeru ko da delavec odpoved mu ne pripada nadomestilo Zavoda za zaposlovanje. Ob prenehanju d.razmerja se napiše sklep kjer je tudi navedeno kdo je prenehal delovno razmerje, torej pri tebi bo napisano da si ti dala odpoved. Ta sklep je potem potrebno priložiti vlogi na Zavod za zaposlovanje.
V delovno knjižico pa se ne vpisuje kdo je odpovedal d.r.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2007 11:46:27   
sazi
v moji bivši službi je bilo podobno. Vsak novi je prišel ves zagnan, po nekaj časa pa si videl bolj ali manj kisle obraze.
Če daš sama odpoved, nisi upravičena do pomoči z zavoda, če pa si zaposlena za določen čas, ti po preteku pogodbe spet pripada.
Kar se pa tistih 4ih izgubljenih ur tiče - pri nas se je kar dogajalo, da so bile razne "pomote" in če nisi nič naredil na to temo, si bil pač ob ure, če si se šel pa pozanimat, kam so izginile, so pa hitro ugotovili "napako" in ti jih vrnili. Biriti sem se morala za vsako stvar, ki mi pripada in ker sem bila vztrajna, ker sem si prebrala nekaj zakonov in podobnega, sem vedno zahtevano dobila, je pa res, da prav prijatelji pa nismo bili (s sodelavci že, ampak z nadrejenimi...) - no, sem vesela, da nisem več tam.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.