*Naja
|
Meni so se težave začele prav tako nekje v 6tem tednu in se nadaljevale vse do 8. tedna, z nekimi čudnimi izcedki in na koncu z bolečinami, ker se mi je pričela že kri nabirati v trebušni votlini. Ko sem po pozitivnem testu šla na pregled k moji g., me je poslala domov, češ da se na UZ prav nič ne vidi in da itak nisem noseča, češ, je bil pač test lažno pozitiven. Bolj ko sem ji dopovedovala, da sem noseča in da sem naredila več testov, bolj je ona trdila svoje. No, na koncu me je zarad ljubega miru odpravila z besedami, naj se vrnem čez 2 tedna, ampak, da bom do takrat že ziher dobila menstruacijo. Še isti dan smo šli v akcijo, da poiščemo novega ginekologa, ker sem se zaklela, da k tej babnici jst živa več ne grem. Tako sem imela čez 3 dni pregled pri novem ginekologu, ki je preveril vrednost Bhcg, ki je bila že čez 11000, na UZ pa se ni videlo čisto nič. Takoj so me sprejeli na oddelek in ker je bil že popoldan, so me vse do naslednjega jutra ves čas budno spremljali, mi opravili 3 UZ-je, če bi začela še bolj krvaveti v trebušno votlino in bi me vseeno mogli takoj operirat. Naslednje jutro sem bila prva na vrsti, laparoskopija je pokazala nosečnost v desnem jajcevodu, ki so mi ga nato tudi odstranili. To je bilo decembra... Smo potem v naslednjih mesecih pazili, ker nisem bila pripravljena iti spet skozi vso kalvarijo, če bi me ponovno doletela IMN. Smo pač za nekaj časa vse skupaj odložili, ampak smo bolj slabo pazili, ker sem v maju ponovno zanosila. Na žalost tudi tokrat na začetku ni šlo brez šokov, ker so me prav tako sprejeli v bolnišnico in je bil sum na IMN. UZ ponovno ni kazal nobene nosečnosti, Bhcg pa je bil skoraj 1000, kar bi menda že moglo kaj pokazati. No, pa se je hvalabogu izkazalo, da smo malo prehitri in da pikica pač še ni dovolj velika. Vsake 2 dni so mi kontrolirali hormon, ki se mora pri normalni nosečnosti podvajat. Izvidi so bili super, četrti dan pa je tudi UZ pokazal nosečnost v maternici Naše sončece bo privekalo na svet v februarju 2008 .