|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje noska
7.11.2004 11:51:46   
Bela
Imate tudi ve za čiščenje noska vašim:angel:, namesto aspiratorja infuzijski sistem?
Jast z aspiratorjem nisem mogla mojemu:angel:povlečt nič ven, pa mi je patronažna zrihtala infuzijski s. in zdaj posesam prav vse ven iz noska.
Dobro pogruntana zadeva!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čiščenje noska
7.11.2004 11:54:29   
Vera*
Jaz sem imela aspirator pa je to ful fajn zadeva.Je pa odvisno kakega kupiš.Ker imajo namreč različno depelino.ta infuzijski pa sploh ne vem kakšen izgleda.Ne vem mogoče ga pa uporabimo pri drugem :duda:.Ko bo prišel seveda.;)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čiščenje noska
7.11.2004 14:00:33   
kimi
mi to počnemo s fiziološko če pa je prevfeč zamašen pa tst malčku pihne v obe nosnici in gre smrkelj nekam uzadi

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čiščenje noska
7.11.2004 14:12:43   
Anonimen
Joj, kimi, ampak to more ba boleti! Če pomislim, da bi meni kdo v polne nosnice pihal, da mi šel smrkelj nekam zadaj..., oh, ne...

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   čiščenje noska
7.11.2004 14:18:47   
kimi
ja ampak pomaga in čisto nič ne zajoka, če ga pa z raspiratorjem je pa konc se sploh ne ustav sam joka

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čiščenje noska
7.11.2004 15:31:17   
Anonimen
Ja, če čist nič ne zajoka, potem pa ga že nič ne boli. To je pa super.

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   čiščenje noska
7.11.2004 15:33:39   
kimi
ja sm bla tud sama presenečena. samo jaz se mu vseeno ne upam notr pihat samo so baje včasih počeli tako:zmeden:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čiščenje noska
7.11.2004 19:29:51   
mala Zala
Joj, kimi, jaz tega ne bi pustila. Saj sem že zadnjič brala, pa sem mislila, da se norca delaš. Ampak, če je res:zmeden:....

Po moje lahko tako otročku narediš zelo veliko škode. Ali si kdaj pomislila, da pride pri tem (verjetno mu mora kar močno pihnit) do določenega pritiska v glavi??????? Ne vem, no... Malo pomisli....

Sicer se pa nočem vtikati, samo v razmislek...

Pa lep pozdrav!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   čiščenje noska
7.11.2004 21:05:32   
Anonimen
Kimi, tudi jaz sem mislila najprej, da se šališ! Meni je pediatrinja rekla, da je mali dobil vnetje srednjega ušesa, ker mu je sluz iz noska (med prehladom) stekla nazaj v uho, saj sta nos in uho v tem času povezana. Ne vem, če je to, kar počnete pametno, da ne boste potem še jokali zaradi bolečin v ušesu!

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   čiščenje noska
8.11.2004 11:04:59   
kimi
punce karkoli rečem tastu ali tašči me preslišijo. Saj živim z njimi več ko govorim slabše je. Sm zadnjič pošpecala kaj mu delajo (ko bi vedele:() sicer se mali smeji jaz pa skoraj:(( nič ne pomaga:(

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   čiščenje noska
8.11.2004 11:48:48   
limaš
živjo vsem skupaj !

Se strinjam z malo Zalo, res kimi malo pomisli na posledice takega dejanja...pihniti v nos - tu drugače prvič slišim:zmeden:. Sicer pa moraš vsakemu dati jasno vedeti, da si ti mama in da ti odločaš o tem kaj je za otroka dobro in kaj ne. Vsi tasti in tašče so imeli svoje otroke in kaj so oni delali je njihova stvar. Tvoj otrok pa bo delal tako kot boš ti hotela in to mora biti vsakomur jasno. Punca ne se pustit !!!
:sloncek:Kar pogumno se postavi za svoje dete, kdo pa se bo če ne ti?!!
Pa čim manj pihanja v nos, ker za zamašen nosek imamo hvalabogu danes veliko dobrih pripomočkov, sicer pa za koristne nasvete za take težave je najboljši naš RR in pa vsi ti pediatri, zdravniki, ki jih plačujemo, zato da nam pomagajo. Saj konec koncev so si zato
( verjetno ) izbrali tak poklic.
Pa, pa;)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   čiščenje noska
9.11.2004 21:35:36   
ma3ca
Jst sem dolg premišljeval in sem verjetno uganil trik oziroma magijo, ki jo izvaja tvoj tast. Ne, ne pihne ampak VDIHNE in z vakumom izvleče smrkelj iz noska. Ker se ta trik verjetno prenaša iz generacije v generacijo in Alah ne daj, da bi ga kdo odkril, to tast počne ZELOOOOOO strokovno, da ti niti ne sprevidiš trika.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?