Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 13:17:16
|
|
|
|
lemavrica
|
Kako krilo malo pod koleni iz kakega hladnega materiala in bluza s kratkimi rokavi bi bila skoraj bolj primerna. Pa kake poletne balerinke. Jest nebi imela natikačev oz. samo v primeru da bi nosila dolge hlače, ker se pol nekako skrije da so natikači. Pa obvezno zaprti prsti.
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 13:29:46
|
|
|
|
Taula
|
Ja nimam zaprtih prstov. Zaprte prste imam na belerinkah, ki ne pašejo k krilu/hlačam. Ali pa na čevljih z ornk peto. A to pomeni da rabim nove čevlje? Npr. kake take natikače spredaj zaprte.
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 13:30:03
|
|
|
|
2 Sraki
|
Krilo +srajčka+salonarji
|
|
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 13:31:04
|
|
|
|
Taula
|
Krilo +srajčka+salonarji To bi šlo. Samo a ni čudno imet salonarje na gole noge.
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 13:31:23
|
|
|
|
srki
|
Jaz sem tudi za to varianto, predvsme pa velikooo, velikoooo, sreče!
|
|
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 13:31:59
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem tudi za to varianto, predvsme pa velikooo, velikoooo, sreče! Kje pa se to kupi?
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 13:34:58
|
|
|
|
2 Sraki
|
To bi šlo. Samo a ni čudno imet salonarje na gole noge. Ne ni panike, je pač vroče .
|
|
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 13:41:04
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz sem tudi za to varianto, predvsme pa velikooo, velikoooo, sreče! Kje pa se to kupi? K bi vedla, bi jo tudi jaz kupila. No, pa saj mi nič ne manjka. Pa samostoječe nogavičke obleci, pa malo potrpi, pa bo.
|
|
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 13:42:10
|
|
|
|
2 Sraki
|
Pa samostoječe nogavičke obleci, pa malo potrpi, pa bo. IZVIRNO SPOROČILO: srki Uffff tole pa bo toooo sexy!
|
|
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 13:44:58
|
|
|
|
Taula
|
Pa samostoječe nogavičke obleci, pa malo potrpi, pa bo. IZVIRNO SPOROČILO: srki Uffff tole pa bo toooo sexy! Pa nočem biti sexy, hočem biti videti uradna. Lani so mi na enem razgovoru rekli, da sem videti preveč urejena za delo v šoli Nosila sem pa krilo, čevlje z petko in bluzo. Kaj bi mogla priti v trenerki ali kaj?
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 13:54:25
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jaz se za razgovore odločam glede na to (no če sploh vem) ali ga imam pri moškemu ali ženski. Pri ženski vedno in obvezno oblečem hlače. Ker drugače čutijo prehudo konkurenco . Kar pa se tiče njihovega odgovora, pa a niso mogl najt bolj neumnega.
|
|
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 14:02:37
|
|
|
|
srki
|
Pa saj se ne vidi, da so samostoječe nogavice. Glede na to, kaj so ti rekli na enem od razgovorov, potem ne bi izrala te variante.
|
|
|
|
RE: Kaj obleči za razgovor? 12.7.2007 14:07:11
|
|
|
|
Taula
|
Glede na to, kaj so ti rekli na enem od razgovorov, potem ne bi izrala te variante. Sej to je to. Ali sem kot klošar, al preveč urejena. Kje je srednja pot. Za k ženski itak krila ne dam gor, ker te gledajo kot konkurenco. Žal. Sj da sem preveč urejena mi je rekla ženska, kdo drug pa. Za moškega že..a primerne dolžine. Poleti je težko dati gor pametno coto za razgovor, pozimi je lažje.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.