|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v pričakovanju
12.7.2007 11:53:25   
dezurna
pozdravljene!
Jutri je tisti dan ko bi borala dobitiuser posted image .Nekih znakov da bi prišla ni,pojavili so se pa drugačni.O sem imela 30.6.2007,in drugi dan so me začele tako bolet prsi da je blo za znoret,se mi zdi da mi jih je napihnilo kot balon.No to je trajalo en teden potem je pa minilo,ampak ponoči in zjutraj me pa še zdaj bolijo da je groza,čez dan pa skoraj nič.Tudi v jajčnikih me je pikalo ampak ne bolelo,samo pikalo,pa mal čutim slabosti ko se najem,tudi dvakrat sem bruhala.nič mi ni jasno kaj se mi dogaja,ker prej so me prsi bolele teden dni pred user posted image ,potem pa je drugi dan user posted image  minilo,ta mesec pa je vse drugače.Vse skupaj mi je čudno.
Bomo videli kaj bo jutri ,močno si želim da user posted image  ne pride in da zagledamo user posted image user posted image ,si zelo želimo,da bi lahko drugi teden neobremenjeno šli na dopust . Če je imela katera tudi take znake mi prosim povejte.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v pričakovanju
12.7.2007 12:04:59   
lana38
Kadar sem user posted image , nikoli ni nobenih znakov, najmanj do 6T ali celo 7T, razen user posted image  izostane in test je user posted image . Test sem vedno delala šele, ko je user posted image  zamujala že en teden in BT bila povišana vsaj 17 ali 18 dni.
LP

lana38

(odgovor članu dezurna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 12:26:15   
zarjica
Jaz do 7t nisem imela nobenih znakov. Ves čas pa sem mislila, da bom pravkar dobila M. Pikanje v spodnjem delu trebuha pa se mi je pojavilo  na dan, ko naj bi dobila M. Slabosti (brez bruhanja in samo popoldan in zvečer) so se začele v 8. ali celo 9. tednu.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2007 12:43:27   
lex
Jaz ti želim, da boš zagledalauser posted image user posted image . Ko sem bila prvič noseča sem cel mesec čakal kdaj bouser posted image , kar neki me je pikalo po jačnikih kot tik preden sem jo dobila. Potem so me pa začele boleti prsi. Drugi dan sem šla po test in zagledalauser posted image . Pri vsaki je drugače. Meni se je pri drugiuser posted image  dolgo niso pojavili znaki. Niti dojk nisem imela bolečih, mi je bilo pa zato slabo že od 4 tednov naprej, pa še to zvečer. Vsako telo drugače odreagira na nosečnost. zato ti rčno želim, da nas boš razveselila z novičkouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?