Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zavarovanje - počitnice 12.7.2007 10:30:26
|
|
|
|
fragola
|
Jaz ponavadi pokličem na Vzajemno povem, da grem v Tujino in da rabim zavarovanje! Povem datum od kdaj do kdaj in točno kam v tujino, nato mi napišejo zavarovanje in nato pridem iskat potrdila in plačam in to je to!
|
|
|
|
RE: Zavarovanje - počitnice 12.7.2007 11:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem za letošnje leto izpolnila kar preko neta: vzajemna
|
|
|
|
RE: Zavarovanje - počitnice 12.7.2007 11:15:57
|
|
|
|
tinx
|
evo ravno danes sem si šla to urejat.Pri vzajemni plačala 14,94E družinsko zavarovanje za 8 dni.To je osnovni program ,lahko pa plačaš tudi višji,ki ti krije zdr. storitve za več eurov na osebo.Jest sem vzela osnovni,ker mislim ,da bo čist dost.Šla sem tudi na ZZZS enoto in še tam naročila evropske kartice,ki veljajo 3 mesece in ti krije vse kar je povezano z nujno med. pomočjo.Te kartice dobiš zastonj, pošljejo po pošti v treh delovnih dneh.No upam ,da ti je kaj v pomoč, aja s seboj vzemi samo zdr.kartice ,če boš šla kaj urejet osebno,drgač pa vse lahko naročiš prek interneta na zzzs naslovu in pri vzajemni. Pa srčno upam ,da se bomo meli fajn in sploh ne bomo nič od tega potrebovalil.Ampak ,kr je zihr je zihr.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?