|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavarovanje - počitnice
12.7.2007 10:08:41   
Anonimen
Do sedaj smo vedno dopustovali na Hrvaškem in z vsemi zdravstvenimi karticami sem na terminalu v ZD naročila tista potrdila, ki jih z modro kartico dobiš v 2 dneh po pošti.

Letos potujemo v Črno Goro in ne vem, kakšno zavarovanje si moramo zagotoviti. user posted image Pri Vzajemni sem nekaj gledala "Zavarovanje Tujina". Me lahko kdo kaj več razsvetli prosim user posted image  Ker men so te  stvari čist mimo in me dolgočasijo user posted image  z dolgovezenjem. Naj mi kdo po domače razloži, kaj morm narest. Gre za to, da sem prav jaz največji riziko in da obstaja možnost, da bom morala na kako urgenco ali v porodnišnico ali kaj podobnega.
Saj vem, da boste rekli, naj pokličem na Vzajemno, ampak tam tok dolgovezjo in povejo tko, da človek na koncu nč ne zastopi.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavarovanje - počitnice
12.7.2007 10:30:26   
fragola
Jaz ponavadi pokličem na Vzajemno povem, da grem v Tujino in da rabim zavarovanje!
Povem datum od kdaj do kdaj in točno kam v tujino, nato mi napišejo zavarovanje in nato pridem iskat potrdila in plačam in to je to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 11:08:02   
Anonimen
Jaz sem za letošnje leto izpolnila kar preko neta: vzajemna

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2007 11:15:57   
tinx
evo ravno danes sem si šla to urejat.Pri vzajemni plačala 14,94E družinsko zavarovanje za 8 dni.To je osnovni program ,lahko pa plačaš tudi višji,ki ti krije zdr. storitve za več eurov na osebo.Jest sem vzela osnovni,ker mislim ,da bo čist dost.Šla sem tudi na ZZZS enoto in še tam naročila evropske kartice,ki veljajo  3 mesece in ti krije vse kar je povezano z nujno med. pomočjo.Te kartice dobiš zastonj, pošljejo po pošti v treh delovnih dneh.No upam ,da ti je kaj v pomoč, aja s seboj vzemi samo zdr.kartice ,če boš šla kaj urejet osebno,drgač pa vse lahko naročiš prek interneta na zzzs naslovu in pri vzajemni.user posted image  Pa srčno upam ,da se bomo meli fajn in sploh ne bomo nič od tega potrebovalil.Ampak ,kr je zihr je zihr.user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?