|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Madonca, kolko dela imamo ženske
7.11.2004 0:56:55   
Sarina
Ja, včasih se pa res vse nabere na kup :).
Zjutraj sem že dirkala k mesarju po "robo" :pujs: za današnjo fešto (naša :roza::duda:Sara prvič praznuje namreč), potem v trgovino po vse dobrote :), itd.
potem hitro kuhat in jest, pa vse pomit,pa bajto spucat...
potem pa garažo spreminjat v "praznično sobo",
pa postelje preoblečt (res ne vem, zakaj ravno danes :), pa oprat tri stroje cot in jih obesit (mimogrede sem tepihe iz kopalnice še prebarvala iz roza v vijolično :grrr:- brzina pa res ni dobra),pa zlikat en kup :bravo:,... ja pa še balone sem napihovala, da me vse boli (moram kupit pumpo),...
vmes pa sem še šla na sprehod in uganjala vragolije z našo malo :angel::love:9nebesa, ki zdaj že par ur sladko spi 9nebesa, potem ko sem jo skopala :racka:. Pa atija je še blo treba spravit v nočno službo skupaj z vso malico :):), pa še kaj bi se našlo,...
Ja, potem ko sem mislila da sem gotova za danes, pa opazim, da so noge že primerne za depilacijo (še sploh, če imam v poned. ginekologa :)-) - pa sem še to zrihtala :)
. Pa imam še kar energijo - nevem, če ne bom kar do jutra možeka počakala, da pride iz nočne (saj ne).
Ja, pa še na RR sem mogla prit, če jaz nisem tudi že odvisna, potem naj me pa :hudicek:...LAHKO NOČ :rozica:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.11.2004 2:22:26   
ditka
To vse skupaj je že za prebrat veliko,kaj šele vse to za narest.Pa naj še kdo reče da super mamice ne obstajajo:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Sarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2004 6:47:03   
Lunca1
Ti pa si hiperaktivna:)-:bravo:.

Lp Lunca

(odgovor članu Sarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2004 7:46:17   
tina.nika
:bravo::bravo::bravo: za mamico in :darilo::torta::rozica:za Saro

(odgovor članu Sarina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2004 8:57:28   
Anonimen
:((Sarina mene en teden ni bilo doma,včeraj pridem domov:((:((:((:((:((pa da te kap...trije moški sami doma,kaj so za sabo pustili:((:((:((samo kufre sem odložila,pa za metlo prijela in začela pospravljat,tako bolj na hitro,danes pa kuhanje in generalka pa pranje likanje itd..nadelja celodnevni delavnik,da spravim bajto v prvotno stanje:(:)-:((

(odgovor članu Sarina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2004 8:57:44   
india
Mamica, ti si pa res " mami atomic":rozica::rozica::rozica:!

Ja, pa obema iskrene čestitke!!!!!!!!:darilo:bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo:

(odgovor članu Sarina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2004 9:03:51   
ZARA
a jooooooooooooooj sarina,ti si pa deloholik...a pa se ob 1-ih ponoc pises tuki gor,jst bi ze tko dol padla da bi blo joj...ja ne vem kaj naj recem,prov slabo vest mam zdej...:)-

papa

(odgovor članu Sarina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2004 9:41:45   
SANDY
lepo praznujte sarina, tudi pri vas!! :torta::darilo:

(odgovor članu Sarina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2004 14:14:07   
kimi
no če ti bo dolgčas lahko pri men nadaljuješ jaz sem včeraj vse nekaj na pol naredila:)-

(odgovor članu Sarina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2004 14:58:08   
Anonimen
Čestitke, Sarina, za energijo. Jaz je pa nimam toliko, ne vem, a sem samo jaz tako sitna, da skoz "mojega moškega" sekiram, da more tudi delat, ampak se zato veliko, veliko kregava. Jaz ne prenesem, da jaz delam, on pa leži, konec, pika.
Ja, pa kimi, tebi tudi čestitam za potrpljenje ob pucanju!

(odgovor članu Sarina)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.11.2004 22:26:42   
Sarina
Eh, saj ta moja hiperaktivnost in deloholstvo je samo občasno :ups: - nekajkrat na leto :) - predvsem takrat, ko možeka ni doma :(, drugače si pa k sreči delo kar razdelimo :):bravo:.
No, sicer pa je fešta uspela in zdaj sem pa že pošteno utrujena :zaspan::zaspan::zaspan:, tako da grem spat :)-9nebesa.

(odgovor članu Sarina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?