Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Madonca, kolko dela imamo ženske 7.11.2004 0:56:55
|
|
|
|
Sarina
|
Ja, včasih se pa res vse nabere na kup :). Zjutraj sem že dirkala k mesarju po "robo" :pujs: za današnjo fešto (naša :roza::duda:Sara prvič praznuje namreč), potem v trgovino po vse dobrote :), itd. potem hitro kuhat in jest, pa vse pomit,pa bajto spucat... potem pa garažo spreminjat v "praznično sobo", pa postelje preoblečt (res ne vem, zakaj ravno danes :), pa oprat tri stroje cot in jih obesit (mimogrede sem tepihe iz kopalnice še prebarvala iz roza v vijolično :grrr:- brzina pa res ni dobra),pa zlikat en kup :bravo:,... ja pa še balone sem napihovala, da me vse boli (moram kupit pumpo),... vmes pa sem še šla na sprehod in uganjala vragolije z našo malo :angel::love:9nebesa, ki zdaj že par ur sladko spi 9nebesa, potem ko sem jo skopala :racka:. Pa atija je še blo treba spravit v nočno službo skupaj z vso malico :):), pa še kaj bi se našlo,... Ja, potem ko sem mislila da sem gotova za danes, pa opazim, da so noge že primerne za depilacijo (še sploh, če imam v poned. ginekologa :)-) - pa sem še to zrihtala :) . Pa imam še kar energijo - nevem, če ne bom kar do jutra možeka počakala, da pride iz nočne (saj ne). Ja, pa še na RR sem mogla prit, če jaz nisem tudi že odvisna, potem naj me pa :hudicek:...LAHKO NOČ :rozica:!
|
|
|
|
Madonca, kolko dela imamo ženske 7.11.2004 2:22:26
|
|
|
|
ditka
|
To vse skupaj je že za prebrat veliko,kaj šele vse to za narest.Pa naj še kdo reče da super mamice ne obstajajo:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Madonca, kolko dela imamo ženske 7.11.2004 6:47:03
|
|
|
|
Lunca1
|
Ti pa si hiperaktivna:)-:bravo:. Lp Lunca
|
|
|
|
Madonca, kolko dela imamo ženske 7.11.2004 7:46:17
|
|
|
|
tina.nika
|
:bravo::bravo::bravo: za mamico in :darilo::torta::rozica:za Saro
|
|
|
|
Madonca, kolko dela imamo ženske 7.11.2004 8:57:28
|
|
|
|
Anonimen
|
:((Sarina mene en teden ni bilo doma,včeraj pridem domov:((:((:((:((:((pa da te kap...trije moški sami doma,kaj so za sabo pustili:((:((:((samo kufre sem odložila,pa za metlo prijela in začela pospravljat,tako bolj na hitro,danes pa kuhanje in generalka pa pranje likanje itd..nadelja celodnevni delavnik,da spravim bajto v prvotno stanje:(:)-:((
|
|
|
|
Madonca, kolko dela imamo ženske 7.11.2004 8:57:44
|
|
|
|
india
|
Mamica, ti si pa res " mami atomic":rozica::rozica::rozica:! Ja, pa obema iskrene čestitke!!!!!!!!:darilo:bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo:
|
|
|
|
Madonca, kolko dela imamo ženske 7.11.2004 9:03:51
|
|
|
|
ZARA
|
a jooooooooooooooj sarina,ti si pa deloholik...a pa se ob 1-ih ponoc pises tuki gor,jst bi ze tko dol padla da bi blo joj...ja ne vem kaj naj recem,prov slabo vest mam zdej...:)- papa
|
|
|
|
Madonca, kolko dela imamo ženske 7.11.2004 9:41:45
|
|
|
|
SANDY
|
lepo praznujte sarina, tudi pri vas!! :torta::darilo:
|
|
|
|
Madonca, kolko dela imamo ženske 7.11.2004 14:14:07
|
|
|
|
kimi
|
no če ti bo dolgčas lahko pri men nadaljuješ jaz sem včeraj vse nekaj na pol naredila:)-
|
|
|
|
Madonca, kolko dela imamo ženske 7.11.2004 14:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke, Sarina, za energijo. Jaz je pa nimam toliko, ne vem, a sem samo jaz tako sitna, da skoz "mojega moškega" sekiram, da more tudi delat, ampak se zato veliko, veliko kregava. Jaz ne prenesem, da jaz delam, on pa leži, konec, pika. Ja, pa kimi, tebi tudi čestitam za potrpljenje ob pucanju!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?