|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikanje v trebuhu
11.7.2007 21:00:08   
valči
Zdravo user posted image !

Sem v 26. tednu tretje user posted image ,sicer kar vredu,občasni krči,pa žile.
Danes me pa je začelo nekaj pikat in sicer v spodnjem delu trebuha.Čisto spodaj,tik nad sramno kostjo.In me že cel da po presledkih pika.In to tako pika,kot bi nekdo z iglo pikal tam doli in noter.Bolj neprijetno od krčev,ki sem jih tako vajena.

Tega še nisem doživela pri nobeni user posted image ,pa me zanima,če ima katera take bolečine.Sem pa imela v prvi polovici user posted image hude težave,hematomi in krvavitve do 19. tedna.Sedaj je bolje,pa me pikanje res skrbi,da ne bi kaj pomenilouser posted image .V petek imam pregled.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pikanje v trebuhu
11.7.2007 21:37:26   
Anonimen
Mene zbada že dva dni,čisto spodaj,tam kjer so že dlake.A to misliš?
Zaenkrat še ne bom delala panike ampak ni pa nič prijetno in precej boleče.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2007 21:51:12   
Blejka26
ja mene je v začetku nosečnosti tam začelo pečt,špikat..ne vem kako naj opišem.Sedaj če prav razumem na katerem delu te to špika je podobno kot pri meni...toda novica ni prijetna.Jaz imam seveda kilo-pruh.Nočem te strašiti toda zdravniku le povej za to špikanje!

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2007 9:38:29   
Caarmen
Pred parimi dnevi sem tudi jaz spraševala kaj je to, saj je tudi mene začelo ščipat. Sem v 36 tednu. Za vikend me je bolj ščipalo, sedaj pa le nekajkrat na dan. Je neprijetno ampak bolečina hitro izgine. Upam, da nisem kaj nepotrebnega staknila - kile mislim.  Na petek sem bila pri G in mi je delala UZ pa je blo vse ok, v soboto pa me je začelo ščipat.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2007 12:03:07   
biba78
Tudi mene je začelo pikat, tam nekje v 35. tednu. Malo sem se pozanimala pri ginekologinji kar po telefonu in je rekla, da je to najverjetneje zaradi tega, ker je detece že tako veliko in mi pritiska na tako mesto, da čutim zbadanje v nožnici in bolečine v spodnjem delu trebuha.
Enim se baje tako zbadanje začne dogajati že zelo zgodaj. z user posted image  naj bi bilo zaradi tega vse v redu.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2007 14:29:30   
ajtak
Ja, ene smo bolj zgodne...
Mene pika in spika ze kake 14 dni sem pa sele v 20t. Sem govorila z ginekologinjo in pravi, da je to povsem normalno, da se pac koza razteguje in da se user posted image  verjetno upira z nogicami...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu biba78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?