Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Steklenička za hranjenje-TOMMEE TIPPEE 11.7.2007 19:10:53
|
|
|
|
mama06
|
Zdravo, zanima me, ali ima katera izkušnje s to znamko flašk/stekleničk TOMEE TIPPEE. Zanima me namreč zato, ker mi je trgovka v Baby centru ful priporočala (od 0 mesecev naprej in kasneje), medtem ko mi je v Arielu trgovka za vsako ceno želela prodati Aventovo, čeprav prodajajo obe znamki. Ker je to najino prvo dete, nimam pojma kako in kaj, zato vas lepo prosim za pomoč! Če bi gledala na obliko in izdelavo, bi se sigurno odločila za Tommee Tippee, ampak menim, da je funkcionalnost tista, ki narekuje nakup. Hvala za pomoč in lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Steklenička za hranjenje-TOMMEE TIPPEE 11.7.2007 21:54:25
|
|
|
|
tinaaja
|
meni aventove sploh v usta ni hotla dat, tommee tippee pa brez problemov. Je pa vsak otrocek drugacen, tko da tud ce kupis eno ali drugo, ni nujno, da bo sprejel. Jaz bi kupila 1 malo tomee tippee in ce jo sprejme dokupi se kaksno.
|
|
|
|
RE: Steklenička za hranjenje-TOMMEE TIPPEE 11.7.2007 22:00:29
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Ariel je uvoznik za Avent in verjetno ti je zato hotela to prodat. Drugač pa mi imamo obe, Avent in TT. Iz obeh lepo je in pije. Je pa res, da so TT lepše, vsaj men. Avent je neka klasika. Cenovno je pa tko vse približno isto.
|
|
RE: Steklenička za hranjenje-TOMMEE TIPPEE 11.7.2007 22:02:27
|
|
|
|
maca24
|
Mi smo imeli Aventovo in smo bili zelo zadovoljni, zato jo priporočam.
|
|
RE: Steklenička za hranjenje-TOMMEE TIPPEE 11.7.2007 23:05:01
|
|
|
|
lex
|
Nikoli več aventovih, ker ti toči pri navoju ven. Mi imao NUK, sem imela pa pri ta prvem eno TT in mi je bila tud všeč. Sem čisto pozabla na njih pri ta drugi . So pa lušne.
|
|
RE: Steklenička za hranjenje-TOMMEE TIPPEE 12.7.2007 18:06:57
|
|
|
|
mama06
|
Punce najlepša hvala za odgovore in mnenja. Mislim, da bo TT dobra izbira za začetek, kako bo pa všeč našemu , bomo po še videli . LP
|
|
|
|
RE: Steklenička za hranjenje-TOMMEE TIPPEE 12.7.2007 18:09:44
|
|
|
|
Udb
|
Mi smo probali vse - avent, nuk, karneki, TT - no, malega je ful zvijalo, dokler nismo kupili TT - s dudo, kjer je luknjica v obliki križa in se odpira kolikor otrok vleče. Potem so se krči bistveno zmanjšali. Pa tudi potem je super, ko dodaš v mleko kakšno kašico, ker ni nič oviran pretok. Jaz TT priporočam!
|
|
|
|
RE: Steklenička za hranjenje-TOMMEE TIPPEE 13.7.2007 17:46:51
|
|
|
|
BODOČA 77
|
udb pa mogoče veš kak se je reklo tej steklenički TT?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
ime za julijske otročke 2.delkatrinkapiščančki (
14%)
princi in princeze (
10%)
poletne žabice (
29%)
morski ježki in zvezdice (
27%)
bombončki (
20%)
Število vseh glasov: 254Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!