|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Steklenička za hranjenje-TOMMEE TIPPEE
11.7.2007 19:10:53   
mama06
Zdravo,

zanima me, ali ima katera izkušnje s to znamko flašk/stekleničk TOMEE TIPPEE. Zanima me namreč zato, ker mi je trgovka v Baby centru ful priporočala (od 0 mesecev naprej in kasneje), medtem ko mi je v Arielu trgovka za vsako ceno želela prodati Aventovo, čeprav prodajajo obe znamki.
Ker je to najino prvo dete, nimam pojma kako in kaj, zato vas lepo prosim za pomoč! Če bi gledala na obliko in izdelavo, bi se sigurno odločila za Tommee Tippee, ampak menim, da je funkcionalnost  tista, ki narekuje nakup.

Hvala za pomoč in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Steklenička za hranjenje-TOMMEE TIPPEE
11.7.2007 21:54:25   
tinaaja
meni aventove sploh v usta ni hotla dat, tommee tippee pa brez problemov. Je pa vsak otrocek drugacen, tko da tud ce kupis eno ali drugo, ni nujno, da bo sprejel. Jaz bi kupila 1 malo tomee tippee in ce jo sprejme dokupi se kaksno.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2007 22:00:29   
Čebelica - trot
Ariel je uvoznik za Avent in verjetno ti je zato hotela to prodat.

Drugač pa mi imamo obe, Avent in TT. Iz obeh lepo je in pije. Je pa res, da so TT lepše, vsaj men. Avent je neka klasika. Cenovno je pa tko vse približno isto.

la la la

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2007 22:02:27   
maca24
Mi smo imeli Aventovo in smo bili zelo zadovoljni, zato jo priporočam.user posted image

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2007 23:05:01   
lex
Nikoli več aventovih, ker ti user posted image  toči pri navoju ven. Mi imao NUK, sem imela pa pri ta prvem eno TT in mi je bila tud všeč. Sem čisto pozabla na njih pri ta drugiuser posted image . So pa lušne.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maca24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2007 18:06:57   
mama06
Punce najlepša hvala za odgovore in mnenja.

Mislim, da bo TT dobra izbira za začetek, kako bo pa všeč našemu user posted image , bomo po še videliuser posted image .

LP

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2007 18:09:44   
Udb
Mi smo probali vse - avent, nuk, karneki, TT - no, malega je ful zvijalo, dokler nismo kupili TT - s dudo, kjer je luknjica v obliki križa in se odpira kolikor otrok vleče. Potem so se krči bistveno zmanjšali. Pa tudi potem je super, ko dodaš v mleko kakšno kašico, ker ni nič oviran pretok. Jaz TT priporočam!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2007 17:46:51   
BODOČA 77
udb pa mogoče veš kak se je reklo tej steklenički TT?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2007 13:58:14   
jana77
Nima nekega posebnega imena.
Zgleda pa takole: http://www.tommeetippee.co.uk/shop/product_images/product_thumbnails/pf_11.jpg

(odgovor članu BODOČA 77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

ime za julijske otročke 2.del
katrinka

piščančki (14%)

princi in princeze (10%)

poletne žabice (29%)

morski ježki in zvezdice (27%)

bombončki (20%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!