|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pa v častu dopustov?
11.7.2007 9:23:50   
Anonimen
Peljete svoje user posted image s seboj na morje ali jih pustite doma??

Če jih pustite doma me zanima komu in kako ta oseba skrbi za njega.. (npr. vi grete 2x na dan na sprehod, on pa....)

Če jih vzamete s seboj na morje - kam (apartma, prikolica..)?? Jim ni prevroče?

Jaz bi ful imela še enega user posted image , vendar ne vem kako bi to šlo poleti.. Moji starši že imajo enega psa, njegovi pa tudi.. user posted image Ful bi ga imela rada s seboj na morju, ampak si sploh ne predstavljam kako to gre. (vročina, drugi ljudje, restavracije...)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pa v častu dopustov?
11.7.2007 9:36:35   
Anonimen
moja starša imata psa..sicer malega - nemškaga špica in ga vlečeta s sabo na cres, ampka tam imamo klimo. na plažo psi ne smejo niti pes ni navdušen ne nad vodo ne nad plažo in vročino, tako da je več al manj potem ko gresta za par urc na plažo (nikol nista cel dan) lepo notri zaprt v vikendu s klimo :) prej smo pa imeli samojedko samo sem bla še jaz doma in kadar sta bla onadva odsotna sem jo jaz merkala, nista jo vlačila s sabo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2007 9:39:14   
lukec
Moja kolegica ima dva in jih za ta čas, ko je na dopustu, pošlje v pasji hotel, nekje v Ljubljani. Menda tam za kužke lepo poskrbijo pa še predrago ni.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2007 11:39:47   
Mala_princeska
Kje so pasji hoteli???

Zanima kolegico iz Šentjerneja, ker psa ne morejo vlečti s seboj.

No mi bomo našo user posted image  vzeli s seboj na dopust, v hribe,
pač smo našli namestitev, kjer so domače živali dovoljene user posted image , doplačali 20 eurčkov in to je to.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2007 13:49:15   
andreja32
naša gre z nami na dopust.Prvič me je orenk skrbelo kako bo,no pa se je izkazalo da brez potrebe.Z nami je na plaži, lepo leži na svoji brisači, vsake toliko gre zaplavat, ......ma res je prav pridna puncauser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2007 14:03:36   
Anonimen
Mi naša dva kužka jemljemo s sabo. Hodimo v prikolico. Psička je itak malo čudna, je bolj kot maček in ona se v najhujši vročini praži na soncu user posted image , sploh noče v senco, psiček pa gre v senco, za katero poskrbimo, pa veliko vode imata na voljo, tako za pit kot za namakat ali zmočit, da se ohladita, na plažo pa ne hodimo poležavat. Gremo na hitro dol se skopat, nas max. 15 minut ni in ta čas počakata pri prikolici, zvečer, ko se shladi, pa gremo na daljše sprehode, da si pretegneta tačke.

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2007 15:18:01   
Anonimen
Naš gre vedno z nama na hrvaško morje, od vikend paketa, pa tja do 3 tednov. Smo vedno v kampu v šotoru ali prkolici, nič ograje in je še kar priden, čeprav trmastuser posted image . Na srečo so z nami še vedno prijatli, ki nočejo na obalo, tak da ga vedno nekdo gor v senčki pazi. zelo nerada ga peljeva na plažo, ker se mi zdi, da mu je prevroče, če pa gre v vodo, ap ljudje čudno oz grdo gledajo. Če smo zgodni, gre na hitro mal v vodo, pole pa nazaj v senčko. Če smo pa sami, pa se tudi nekak znajdemo, ga pa nikoli ne pustim samega! ni šans!

Če greva v tujino na dopust, gre k babici in dedeku na počitniceuser posted image , od 1-2 tednov. Tam se mu pa bolj godi kot pri nama, zanj skrbita kot za dojenčka. Vendar ko se vrneva po njega, je vsaj 2 dni užaljen, pole pa je že ok.

Zdaj smo se preselili, pa nimamo takih prijatlov, ad bi kar psa za več dni kam dali, pa raje ne greva na dopust. 1x ali 2x na leto ko greva v slovenijo, pa ga dava v pasji hotel. Je lepo prenesel, čeprav ni nikoli bil v kletki, razen na avionu. Nič užaljen, tudi tam ni bil depresiven, edin glas je za dober teden čist zgubuuser posted image . Najbrž je preveč psice osvajaluser posted image .

Sprehodi vedno zgodi zjutraj in zvečer, malo daljši, ostalo pa itak on na vsako travico spusti mal svoje vodice, da si označi.

aja pasma: mali hišni višavcuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2007 23:59:55   
Anonimen
Mi jo vzamemo povsod s sabo, ker vedno gledamo tako, da je tudi za njo primerno, ce ne pa se pritozim in jaz ostanem doma (in sem nadvse srecna, da imam malo miru user posted image ). Jaz pac ne zaupam nikomur, da bi jo pustila med dopustom in imam vsaj izgovor, da ne morem it nikamor na potovanje user posted image  

No, skratka - mi smo Luno peljali na Pag po 14-ih dneh, ko smo jo dobili iz legla in ni bila stara niti tri mesece (ravno na koncu morja), pa je super prenesla. Na plazo gre z nami, nihce grdo ne gleda, ce pa ze kdo, ga pa jaz se grse nazaj in je mir user posted image  Ne hodimo npr. na Zrće, ker imajo modro zastavo (ne vem od kje) in so psi prepovedani in ne rine v vodo, ko je v njej ful ljudi, ampak ko ji je do tega, pac gre in je nihce ne omejuje. Jo imamo skoz pri sebi, ni odpeta, ne hodi po tujih brisacah, ne lula tam, kjer folk lezi itd ... Drugace pa bolj, kot jo tlacimo v senco (imamo marele), bolj ona rine na sonce - ji ze pase (isto pocne doma na balkonu). Ko ji je prevroce, gre zaplavat kaka dva metra in potem naprej spat.

V restavracije ne hodimo, si lepo skuhamo v apartmaju (nikoli ne jemo zunaj, ker imamo pac predsodke, kot drugo je pa skoda denarja, ce lahko mami trikrat boljse skuhauser posted image ). Hodimo pa pac v app, kjer so hisne zivali po dogovoru (kjer so dovoljene oz. po dogovoru kar se tice Hrvaske, imas zgoraj pripeto temo pasje destinacije). Aja, ce pa gremo kam na sok/kavo, gre pa pac z nami, ko pa postane sitna, jo pa nekdo pelje en krog in je .. Je pa navajena mnozice in vseh terenov user posted image  

LP, Ribica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2007 13:39:30   
Taula
Mački in psa imamo doma. Ne vzememo jih za sabo. Enkrat so mačko baje vzeli za sabo, pa je bil katastrofa. Doma je vedno nekdo da jim daje svežo vodo, hrano, psa pelje na sprehod (1-2x na dan), jih crklja in spravi spat.user posted image

Mačka je ful navezana na user posted image  in je užaljena če jo pusti doma ene dva dni ful, pol se pa pomiri.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?