Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 8:09:25
|
|
|
|
muki1
|
Če ti paše ni treba prenehat. Na koncu si boš še želela sprožit porod, pa ga ne boš .
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 8:13:21
|
|
|
|
nuala
|
Takoj, ko izveš oz. tudi če samo sumiš, da si noseča.
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 8:13:40
|
|
|
|
srki
|
Ne rabiš nehat .
|
|
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 8:20:49
|
|
|
|
Anonimen
|
naula-zakaj pa bi nehali sexat, če zvemo, da smo ? Kdo ti je pa še to rekel? Meni je kolegica rekla, da so v ŠS pač rekli, da kao 6 tednov prej je pametno kao prenehat - sicer jaz ne vem zakaj ampak verjetno zato, da se porod ne sproži prej..v glavnem ne vem. Tista, ko res kaj ve mi naj napiše..ne pa, da ne smem več sexat, če sem .
|
|
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 8:23:16
|
|
|
|
NRMM
|
Če ti paše in,če ti ginekolog ni predlagal drugače ni potrebno nič prenehati,ker potem bo po porodu 6 tednov doooooolgih .
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 8:29:12
|
|
|
|
blue sky
|
Če imaš normalno nosečnost in se fajn počutiš, ti sploh ni treba skrbeti. Ti kar uživaj !
|
|
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 9:53:59
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Takoj, ko izveš oz. tudi če samo sumiš, da si noseča. Zakaj
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 11:13:07
|
|
|
|
2 Sraki
|
Sam ne nehat. Če ne drugega ti bo kondicija še kako prav prišla .
|
|
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 11:15:38
|
|
|
|
bodoča
|
Če vama paše in če nimaš prepovedi od G zaradi kakšnih zdravstvenih težav bi jaz rekla da gremo kar do konca , itak je pol po porodu suša. Madona, meni se je zdaj šele začelo spet bolj pogosto seksat (prejšnje mesece nisem bila grozno zainteresirana), zdaj bi mogla pa spet nehat. Ni šans. Je pa res, da so pri nas v materinski šoli tudi nekaj govorili o tem, da naj bi 6 tednov pred porodom nehal seksat.
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 11:21:43
|
|
|
|
petraz
|
Ni ti potrebno prenehati, če se dobro počutiš.... To je pač odvisno od posameznice... Tako, da uživaj, dokler lahko...
|
|
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 11:27:39
|
|
|
|
tecka_nosecka
|
Tako kot pravijo ostale nosečke - nehaj samo, če ti G reče, da ni dobro. Drugače pa ne skrbi. In AKCIJA :D Tečka
|
|
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 12:30:29
|
|
|
|
Caarmen
|
Ti kar kolikor časa boš lahko! Jaz bi tudi, pa me boli ... bo pač suša. Predlagam pa ti da če že ti ne boš "mogla", da vsaj partnerja zadovoliš... moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 12:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa ne zastopim zakaj se tolk komplicira s tem, da se kao porod sproži v zadnjem mesecu je itak vseeno, otrok je zrel, jaz bi bla vesela če bi seks dejansko kaj pospešil pa mali nič do živega ne pride
|
|
|
|
RE: Kdaj prenehati s sexom? 11.7.2007 13:31:46
|
|
|
|
thumbelina
|
Pri nas smo še večer preden sem rodila telovadili. Naslednje jutro sem se zbudila s popadki. Sperma sproži porod, samo če je maternično ustje zrelo, če ne se lahk po trepalnicah mečeš, pa ne bo ponagalo. Tako da sperma samo malo pospeši zadevo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?